GNTM 2: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι στο χθεσινό επεισόδιο

POP UP TEAM
/
9 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Κατά την παρουσία του το πρωί της Δευτέρας στη Φωλιά των ΚουΚου, ο κύριος Σκουλός είχε προϊδεάσει για τη συνέχεια του GNTM 2. Σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο, εδώ θα έχουμε πολλές ανατροπές. Πολλές κοπέλες που φαντάζουν φαβορί θα αποχωρήσουν νωρίς. Και κάποιες που δεν τις είχαμε στα υπ΄όψιν θα φτάσουν μακριά. Αυτό επιβεβαιώθηκε άμεσα.

Ο κύριος Σκουλός προφανώς και με τον τρόπο του αναφερόταν και στην περίπτωση της Σίλιας Ευαγγέλου, όταν έλεγε ότι με κάποιες αποχωρήσεις ξαφνιάστηκε. Άλλωστε, το GNTM 2 είναι πολύ πιο μπροστά απ΄αυτό που βλέπουμε.

Η Σίλια ήταν η μία από τις δύο υποψήφιες για αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο. Η Βίκυ Καγιά είχε να κάνει παρατηρήσεις και σε αυτήν και στην Ιωάννα για το αποτέλεσμα της φωτογραφίας τους. Εν τέλει όμως, η Σίλια ήταν αυτή που αποχώρησε.

Λίγο πριν φύγει, μίλησε στην κάμερα του GNTM και εξέφρασε τη στενοχώρια της.

«Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είχα μπει σε αυτή την καθημερινότητα, που θα αφήσω τα κορίτσια, που θα χάσω αυτές τις δοκιμασίες γιατί πραγματικά ξεκίνησα πολύ δυναμικά, είναι εμπειρία ζωής πραγματικά… αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω στην πραγματική μου ζωή».

http://youtu.be/hJmOz7HXFrM 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved