Την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας είχαμε χθες στο GNTM, με τη Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, την 23χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει, όπως είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες.

Σήμερα, η Μαρίνα ήταν καλεσμένη στο πλατό της πρωινή εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, ενώ κατηγόρησε ευγενικά την παραγωγή ότι κράτησε τις κακές στιγμές της και έκοψε τις αιτιολογίες για τις κακίες που εκτόξευε για χάρη του ριάλιτι.

«Είχε ξεκινήσει όλο αυτό για μένα ως πλάκα, στην πορεία όμως μου άρεσαν όλα τα κόνσεπτ, οπότε δεν ήθελα να φύγω. Όταν όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα μέσα στο παιχνίδι και με την οικογένειά μου και με τη δουλειά μου, έπρεπε να φύγω. Με στενοχώρησε αυτό αλλά προχωράω παρακάτω. Ελπίζω να τα καταφέρω έξω. Πάντα ήμουν ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά, διότι αιτιολογούσα αυτό που έλεγα. Αλλά είναι ένα μαγνητοσκοπημένο ριάλιτι και δεν φάνηκαν πολλά πράγματα γιατί είναι περιορισμένος ο τηλεοπτικός χρόνος» είπε χαρακτηριστικά η Μαρτίνα.

Παράλληλα, σχολίασε τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

- Πώς προέκυψε η παρέα των πέντε;

«Ήταν εντελώς τυχαίο. Δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας», τόνισε.

«Πιστεύαμε στον εαυτό μας και μας άρεσε το ότι ήμασταν δυναμικές», δήλωσε για τις FF.