Ζενεβιέβ: Αυτή είναι η δουλειά μου στο GNTM 2

POP UP TEAM
/
22 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η αλήθεια είναι πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι λίγο σαν τον Τσάντλερ. Όλοι τη βλέπουμε στο GNTM 2, αλλά πόσοι μπορούν να πουν ποια είναι ακριβώς η δουλειά της;

Κι επειδή υπάρχει αυτή η σύγχυση, η Ζενεβιέβ αποφάσισε να αναφέρθει στον ακριβή της ρόλο και να τονίσει από τη μεριά της ότι πρέπει να συνδυάζει τη μόδα με το ριάλιτι στις επιλογές της.

Είναι σίγουρα από τα αγαπημένα πρόσωπα αυτού του ριάλιτι η Ζενεβιέβ. Το στυλ που μιλάει και φέρεται αρέσει πολύ στο κοινό.

Η ίδια πάντως έχει μάτια μόνο για τον άντρα της, για τον οποίο μιλάει στη Φωλιά των ΚουΚου. Σαφώς, τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι αυτό που εξηγεί τον ρόλο της στο παιχνίδι, αλλά και που αποκαλύπτει ότι είναι δυσλεκτική.

«Δουλεύω στη μόδα περισσότερο ως art director πια και λιγότερο ως φωτογράφος. Να εξηγήσω τι κάνω στο GNTM γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε. Τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα. Αλλά να καλύπτουν και τις ανάγκες του παιχνιδιού. Γιατί το GNTM είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πρέπει να βγάλεις μια νικήτρια»

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved