Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Kevin Spacey: «Σκοτώστε τους με καλοσύνη»

POP UP TEAM
/
25 Δεκεμβρίου, 2019

Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο Instagram ο Κέβιν Σπέισι ευχήθηκε «Χαρούμενα Χριστούγεννα» στους ακολούθους τους καλώντας τους να κάνουν το απροσδόκητο και να σκοτώνουν με ευγνωμοσύνη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κέβιν Σπέισι στο Instagram, ο ηθοποιός φαίνεται να σκαλίζει τη φωτιά σε ένα τζάκι. «Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία για να σας ευχηθώ ‘Χαρούμενα Χριστούγεννα’, έτσι;», αναφέρει ο Σπέισι κοιτώντας την κάμερα προσθέτοντας πως το 2019 ήταν μία καλή χρονιά και ότι είναι χαρούμενος «που έχει πίσω την υγεία του». Στο μήνυμά του ο Σπέισι, που η χροιά της φωνής του θυμίζει αρκετά αυτή που έπαιρνε όταν υποδυόταν τον Φρανκ Άντεργουντ, υποστηρίζει ότι έκανε κάποιες αλλαγές στη ζωή του και καλεί το κοινό του να τον ακολουθήσει σε αυτές. To 2020, λέει, πως θα ήθελε «περισσότερο καλό» για τον κόσμο. «Μιλάω πολύ σοβαρά. Και δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με». 

«Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να ανταποδώσετε την επίθεση. Αλλά μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και να κάνετε το απροσδόκητο» λέει, ενώ η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό του. «Να τον σκοτώσετε με καλοσύνη», συνεχίζει και ενώ το πλάνο δείχνει τα κούτσουρα να ανακατεύονται στο τζάκι υπό τους ήχους μουσικής ταινίας τρόμου.

Ένα αντίστοιχο βίντεο είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός και πέρυσι, πάλι παραμονή Χριστουγέννων.

 

 via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης