Νίκος Βέρτης: “Δούλευα σε βενζινάδικο από 11 ετών – Τραγούδαγα με δανεικά ρούχα”

POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίον” και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για της καριέρας του ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του, τις δουλειές που έκανε ως ανήλικος ενώ αποκάλυψε και το καλλιτεχνικό του πρότυπο.Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε:

Ο Βέρτης ως οικονομικός μετανάστης και η απουσία του πατέρα του

“Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω ζήσει μία ζωή σαν βιβλίο, σαν μυθιστόρημα. Υπάρχει διαφορά από τα να ζεις στο εξωτερικό ως οικονομικός μετανάστης και να κάνεις διακοπές. Ο πατέρας μου τα βρήκε πολύ δύσκολα στην Ελλάδα, γύρισε στην Ελλάδα όταν ήμουν έξι ετών και επέστρεψε στην Ολλανδία στα 14 μου.”

http://youtu.be/Wp-V3EH42ng

Ο Βέρτης ως εργαζόμενος σε βενζινάδικο και η αρχή της καριέρας

“Μία περίοδο της ζωής μου δούλευα σε εργοστάσιο ξυλείας. Οδηγούσα κλαρκ. Δούλεψα και σε βενζινάδικο..

Πήγαινα στη δουλειά στις 6:30 το πρωί, δεν είχε ξυπνήσει ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου και γυρνούσα στις 12 το βράδυ. Η μητέρα μου έπαιρνε τηλέφωνο και φώναζε στον επιχειρηματία και της έλεγε ‘δεν φεύγει’.

Πέρσι στη Θεσσαλονίκη ήρθε να με δει ένας πατέρας με το παιδί του και τον θυμήθηκα φυσιογνωμικά. Μου έκανε εντύπωση, έπλενα το αυτοκίνητό του. Και του λέω ‘να σας ρωτήσω κάτι, είχατε κάποτε ένα Toyota Celica;’, και μου λέει ναι εσύ που το ξέρεις. Του είχα πλύνει πάρα πολλές φορές το αυτοκίνητο

Οι μεγάλες αποφάσεις είναι οι ξαφνικές. Πήγα σε μία σχολή δομικών έργων για να σπουδάσω. Το 1998 πήρα το μπουζούκι μου και πήγα στην Ελλάδα. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν εμφανίστηκα πρώτη φορά στη σκηνή”

“Ήταν πολύ μεγάλα τα παπούτσια. Ήμουν σαν παππουτσωμένος γάτος.Στην πρώτη μου εμφάνιση είχα πάει με δανεικά.“Είχα πολύ τρακ”

http://youtu.be/q-yutPTIhp4

“Το Γιατί το Μετανιώνεις το έχω γράψει σε ένα λεπτό”

“Έχω πολλά τραγούδια στο συρτάρι. Θεωρούσα ότι είναι άδικο να μου δίνουν κάποιοι άνθρωποι τα τραγούδια τους και εγώ να προωθώ τα δικά μου. Είμαι πιο δειλός στο να προωθώ. Είναι ιεροτελεστία να γράψεις ένα τραγούδι”, δήλωσε.

Έχω γράψει μισό δίσκο τραγούδια μέσα σε μία ώρα. Το ‘Γιατί το μετανιώνεις’ το έχω γράψει σε ένα λεπτό”, αποκάλυψε.”

http://youtu.be/_2iM_hsOUbM

“Δεν σκεφτόμουν να γίνω τραγουδιστής”

“Μου άρεσε το σχέδιο, η κατασκευή, η αρχιτεκτονική. Δεν θα ‘έκανα ποτέ κάτι που δεν θα έκανα καλά. Στην οικογένεια είχαμε την επιλογή να κάνει ο καθένας ό,τι αγαπάει. Ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου”.

Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ακόμα ότι ο πατέρας του είχε σχολή οδηγών στην Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει και στην Ελλάδα, καθώς δεν είχε απολυτήριο λυκείου.

Πρότυπό μου ο…Βοσκόπουλος

Ο Νίκος Βέρτης τόνισε ότι: “Είναι το πρότυπό μου τραγουδιστικά ο Τόλης Βοσκόπουλος”, έπειτα και από τα κολακευτικά λόγια του τραγουδιστή για τον ίδιο.

nik.v

Με πληροφορίες από alphanews.live

 

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved