Κυριακή Κατσογρεσάκη: Από αεροσυνοδός του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας στο My Style Rocks

POP UP TEAM
/
3 Φεβρουαρίου, 2020

Για την εντυπωσιακή εργασία της ως αεροσυνοδός του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας μίλησε στον ΣΚΑΪ και την Τατιάνα Στεφανίδου η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η εντυπωσιακή αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό έξω από την Σητεία της Κρήτης. Μετά τις σπουδές της αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα της αεροσυνοδού και εντάχθηκε σε μία αεροπορική στην Κρήτη και εν συνεχεία σε μία στο Ντουμπάι.

«Όταν μετοίκησα στο Ντουμπάι άκουσα για τα ιδιωτικά αεροσκάφη και σκέφτηκα εφόσον είμαι αεροσυνοδός να το κάνω στο ύψιστο σημείο. Είχα ακούσει ιστορίες και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να δουλεύω σε ιδιωτικό αεροσκάφος», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

aero

Αρχικά, όπως εξήγησε, άρχισε να στέλνει βιογραφικά σε διάφορες εταιρείες και εισέπραξε αρκετές απορρίψεις: «Με είχαν απορρίψει τις πρώτες φορές κάποιες αεροπορικές γιατί ζητούσαν προϋπηρεσία σε ιδιωτικό αεροσκάφος. Αλλά σκέφτηκα ότι κάποιος θα βρεθεί να μου δώσει την ευκαιρία. Είμαι παρά πολύ επίμονη. Και μία ημέρα λοιπόν έλαβα ένα μήνυμα και με κάλεσαν να πάω για συνέντευξη. Δεν γνώριζα ότι πρόκειται για βασιλική οικογένεια. Απλά ήξερα ότι πρόκειται για κάποιον επιχειρηματία. Από εκεί επιλέχθηκαν δύο κοπέλες για να κάνουν την δοκιμαστική πτήση και από τις δύο τελικά επιλέχθηκε μόνο μία. Ήμουν εγώ αυτή», ανέφερε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

aro2

Στην ερώτηση γιατί ο Σεΐχης επέλεξε εκείνη η όμορφη αεροσυνοδός απάντησε ότι μέτρησε η επαγγελματική εμπειρία και πρωτίστως η θετική ενέργεια της: «Σίγουρα μέτρησε ότι ήμουν πολύ φιλική και χαμογελαστή πέρα από την προϋπηρεσία που είχα ως αεροσυνοδός. Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ αργότερα την μάνατζερ. Της είπα: Τι ήταν τελικά αυτό που έκανε τον σεΐχη να πει εμένα; Μου είπε ότι είναι παρά πολύ βασικό ότι έχω θετική ενέργεια γιατί η άλλη κοπέλα ήταν πολύ σφιγμένη και ντροπαλή. Μου είπε ότι μέτρησε παρά πολύ αυτό γιατί θέλει χαρούμενα κορίτσια μέσα στις πτήσεις», εξήγησε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

aeros3

Για την εργασία της είπε ότι πρέπει να βρίσκεται διαθέσιμη 30 ημέρες και 24 ώρες την ημέρα κάθε δύο μήνες για τον Σεΐχη και ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Τον ένα μήνα λοιπόν εργάζεται και πάντα τον επόμενο μήνα είναι τα ρεπό της. Όταν επισκέπτεται την Σαουδική Αραβία μένει πάντα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας. «Όταν πηγαίνουμε Σαουδική Αραβία μένουμε στο παλάτι. Δεν ρώτησα ποτέ γιατί. Λέω σούπερ. Μέσα στο παλάτι υπάρχει ένα σπίτι για την κάθε κοπέλα. Μοιραζόμαστε την πισίνα, το μπιλιάρδο, το γυμναστήριο, το χαμάμ, την σάουνα. Όταν είμαστε εκεί μπορούμε να είμαστε με το μαγιό στην πισίνα αλλά όταν πρόκειται να βγούμε πρέπει να είμαστε ντυμένες με την μπούργκα από πάνω μέχρι κάτω», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

 

Με πληροφορίες από EleftherosTypos.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved