Η αποκάλυψη της Μέγκαν: Πώς κατάφερε να αποδράσει απ’ το παλάτι

POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πότε κατάλαβε ότι αυτό δεν θα ήταν το παραμύθι που πίστευε ότι θα ζήσει;

Όλες τις δυσκολίες με τις οποίες ήλθε αντιμέτωπη η Μέγκαν Μαρκλ από τη στιγμή που έγινε δούκισσα του Σάσεξ μέχρι την αποχώρησή της, και άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από την απόφασή της να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο: “Vice Versa: Meghan Markle Escaping the Crown”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 10 Μαρτίου στην Αμερική από το Vice tv.

megharapodr

Το ντοκιμαντέρ έχει ως στόχο να δείξει το πώς η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν έγινε δούκισσα του Σάσεξ, και όλα όσαν έγιναν μέχρι την απόφασή να εγκαταλείψουν το παλάτι μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους.

 Το ντοκιμαντέρ το οποίο θεωρείται πως έχει την έγκριση της Μέγκαν, θα είναι η πρώτη της απόπειρα να πει τη δική της αλήθεια σχετικά με τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην ακραία απόφαση να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα, ενώ μεγάλη έκταση δίνει στον ρόλο που διαδραμάτισαν τα βρετανικά tabloids στη λήψη αυτής της απόφασης.

“Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο” ακούγεται να λέει η Μαρκλ στο τρέιλερ.

Προς υπεράσπιση της Μέγκαν μιλούν ανταποκριτές του Παλατιού και μέλη της βασιλικής οικογένειας που ακούγονται να λένε μεταξύ άλλων:

“Μέσα στο παλάτι, δεν έχεις το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης, δεν μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου… “.

“Ήταν σοκαριστικό το πώς την αντιμετώπισαν τα media”.

“Ό,τι κι αν έκανε η Μέγκαν γινόταν αντικείμενο κριτικής από την πρώτη μέρα”.

“Ο λόγος που δεν συμπαθούν την Μέγκαν Μαρκλ είναι επειδή είναι μαύρη”.

“Πότε κατάλαβε ότι αυτό δεν θα ήταν το παραμύθι που πίστευε ότι θα ζήσει.”

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα φέρει σε δύσκολη θέση το παλάτι.

Δείτε το τρέιλερ.

http://youtu.be/mqcYUGh0m2I

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved