Mέγκαν Μαρκλ: Η μεγάλη αγκαλιά και η γραπτή συγγνώμη προς τον Χάρι [Βίντεο]

POP UP TEAM
/
10 Μαρτίου, 2020

Η μεγάλη αγκαλιά και η συγγνώμη στον Χάρι.

 Επίσκεψη σε σχολείο του Λονδίνου έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για την ημέρα της γυναίκας και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές.

meglondsxol

Λαμπερή και χαλαρή, σαγήνευσε τα παιδιά ενώ κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στη σκηνή κάλεσε απροειδοποίητα όποιον ήθελε να ανέβει και να μιλήσει σε όλους.

Ο “τολμηρός” ήταν ο Aker Okoye, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, όταν βρέθηκε δίπλα στη Μαρκλ.

megscollondin

Αρχικά την χαιρέτησε διά χειραψίας και πήγε να την φιλήσει ενώ εκείνη τον συγκράτησε. Αυτή ήταν μια στιγμή αμηχανίας η οποία φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Ο 16χρονος είπε για τη Μέγκαν: “Είναι πραγματικά πολύ όμορφη”, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του έως τώρα.

 


Τελειώνοντας τον λόγο του, ο 16χρονος δεν δίστασε να αγκαλιάσει τη Μέγκαν και εκείνη δεν του αρνήθηκε την αγκαλιά της. Κάτι για το οποίο αργότερα ένιωσε άσχημα ο νεαρός μαθητής και απολογήθηκε.

sxolmegalo

Θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τον Χάρι, ο νεαρός έγραψε ένα γράμμα προς το ζευγάρι αναφέροντας τα εξής, σύμφωνα με τη The Sun:

“Αγαπητοί Χάρι και Μέγκαν, ελπίζω να μην σας πειράζει που αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα. Ελπίζω να μη σας πείραξε που αγκάλιασα τη γυναίκα σας. Ήμουν απλά ενθουσιασμένος και σαστισμένος όταν την είδα να έρχεται στο σχολείο. Ήταν μεγάλη ευχαρίστησή μου που την άκουσα να μιλάει, και που είχα την ευκαιρία να βγάλω λόγο μπροστά της.”

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved