Το κρυφό δωμάτιο της βασίλισσας: Μια σπάνια φωτογραφία από τον ιδιαίτερο χώρο της στο Κάστρο του Γουίνσδορ

POP UP TEAM
/
27 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια σπάνια φωτογραφία που μας επιτρέπει να δούμε το κλειστό για όλους ιδιαίτερο δωμάτιο της βασίλισσας, δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μπάκιγχαμ.

Σε αυτή τη φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο twitter ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, η βασίλισσα μιλάει τηλεφωνικά μαζί του, μέσα από το ιδιαίτερο δωμάτιό της στο κάστρο του Γουίνδορ, το οποίο είναι κλειστό για τους επισκέπτες.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της βασίλισσας ενώ τηλεφωνεί στον πρωθυπουργό, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες για την υγεία της, μετά την ανακοίνωση ότι ο γιος της Πρίγκιπας Κάρολος είναι θετικός στον κορονοϊό. 

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή τη σπάνια φωτογραφία, βλέπουμε τους μικρούς θησαυρούς και τα αγαπημένα αντικείμενα της βασίλισσας, τα οποία έχει γύρω της όταν εργάζεται.

Το τηλέφωνο της βασίλισσας είναι ένα κρεμ τηλέφωνο με καντράν από τη δεκαετία του 1970.

bb72953703324f6d9cf954400e74918a

Πάνω στο κλασικό ξύλινο γραφείο της έχει ένα αγαλματίδιο στρατιώτη της φρουράς της (3), αλλά και αγαλματάκια των αγαπημένων της corgis (1).

Πάνω στο τζάκι υπάρχουν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένα χρυσό ρολόι (4), αλλά και ένα ιππικό αγαλματίδιο της πριγκίπισσας Ελισάβετ της Υόρκης που χρονολογείται από το 1937 (5).

Όπως όλοι θα περίμεναν, το ιδιωτικό δωμάτιο της βασίλισσας έχει βαριά διακόσμηση, με ακριβές πορσελάνες (6) και πολλά κλασικά αντικείμενα.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ένα από τα μέρη όπου η Αυτού Μεγαλειότητα περνάει τον περισσότερο χρόνο όταν βρίσκεται στη βασιλική κατοικία και συνήθως είναι κλειστό στους επισκέπτες της.

Ελάχιστες φορές έχει δημοσιευτεί κάποιο στιγμιότυπο μέσα από αυτό το δωμάτιο. Μία από αυτές ήταν όταν η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz φωτογράφησε τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο για το Vanity Fair το 2016, με αφορμή τα 90ά γενέθλια της Ελισάβετ.

a5fd34df4b2743d4b4bad4937be56087

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved