Super Kiki: Η αντίδρασή της στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Super Κική βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Σήμερα (4.6) η influencer – entertainer έφθασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη διαμάχη στράφηκαν προς εκείνη κάνοντάς τη κάποιες ερωτήσεις.

Η Super Κική έδειξε να ενοχλείτε με την στάση των δημοσιογράφων λέγοντάς τους: «Είστε όλοι τρελοί ρε, όλοι… το τόσο το κάνετε τόσο… Είστε τρελοί, δεν είναι κανείς καλά. Είσαι παλαβή και εσείς και όλοι να βρείτε μία κανονική δουλειά».

Πολλοί παρουσιαστές και συμπαρουσιαστές – δημοσιογράφοι πρωινών εκπομπών, «ταράχτηκαν» με την αντιμετώπιση και τις  δηλώσεις της Super Kικής.

Το «σοκ» της Κατερίνας Καινούργιου στις δηλώσεις της Super Κικής

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή σχολίασε τη συμπεριφορά της Super Κικής. «Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική;… Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δε το περίμενα αυτό από τη Super Κική, Είναι καλό παιδί, εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός καλό παιδιού. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές. Μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική ή και παραπάνω, αλλά δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά».

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και τα ασφαλιστικά μέτρα στην Super Κική

Η Super Κική βρίσκεται στην Ευελπίδων για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της. Σήμερα (4.6) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

«Είναι απαράδεκτο κάποιος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ότι θέλει για έναν άλλο άνθρωπο. Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν το δέχομαι αυτό. Η δήλωσή της ότι θα με σχολιάζει μέχρι να πεθάνει είναι απάνθρωπη και είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά για να διασφαλίσω εμένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε που έχουμε τα θέματά μας με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας, γιατί είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά κάποια πράγματα είναι αδιανόητά. Αυτή η κοπέλα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε: «Με κάλεσε στην εκπομπή της αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω σε μια εκπομπή που δεν έχει κανένα μέτρο, που φτύνουν και βρίζουν. Μου δεσμεύτηκε εξωδικαστικά ότι θα κατεβάζει τα βίντεο και τελικά δεν τα κατέβασε. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν φτάνει που ανέχομαι όλο αυτό που γίνεται, αλλά να είναι και αισχροκέρδεια πάνω στην πλάτη μου και στο αγέννητο παιδί μου».

«Εγώ δεν ζητάω κάτι από τη Super Κική, ούτε λεφτά, εγώ αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά μου και να σβήσει αυτά τα αισχρά βίντεο, τα οποία θα αντιμετωπίσει τα παιδί μου σε πέντε χρόνια που θα πάει στο σχολείο. Όλο αυτό δεν είναι σάτιρα».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved