Sean Penn: Διαψεύδει τον «ξυλοδαρμό» της Madonna

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

O Sean Penn, μετά από 40 χρόνια, διαψεύδει σε συνέντευξή του τη φήμη σχετικά με τον «ξυλοδαρμό» της πρώην συζύγου του Madonna με ρόπαλο του μπέιζμπολ το 1987.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πεν αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν τότε και τα όσα είπε, προκάλεσαν αίσθηση, δεδομένης της αναστάτωσης, αλλά και του cancel που είχε υποστεί τότε ο Πεν.

«Είχα μια φρικτή ομάδα SWAT να μπουκάρει στο σπίτι μου», θυμήθηκε ο Πεν μιλώντας στους New York Times.

«Τους είχα πει: ‘Δεν βγαίνω έξω. Θα τελειώσω το πρωινό μου’. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι έσπασαν παράθυρα σε όλο το σπίτι και μπήκαν μέσα. Μου πέρασαν χειροπέδες».

Ο 63χρονος σήμερα Πεν στην ίδια συνέντευξη συνειδητοποίησε τελικά ότι η αστυνομία είχε πάρει στα σοβαρά ένα κάπως ζόρικο κουτσομπολιό της εποχής που τον ήθελε «να έχει δέσει σαν γαλοπούλα τη Μαντόνα» μέσα στο σπίτι του.

Λίγο καιρό μετά, ο πρωταγωνιστής του “Mystic River” άρχισε να βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι είχε λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της τη φήμη που ακολουθούσε τον Πεν.

«Με κοιτούσε σαν να σκότωσα τον σκύλο της. Δεν ήξερα καν για τι στο διάολο μου μιλούσε», εξηγεί ο Πεν, ωστόσο παρατηρεί κανείς μία κάπως οργισμένη, σχεδόν βίαιη αντιμετώπιση του συμβάντος, ακόμα και στον τρόπο που εκφράζεται ο ηθοποιός…

Για την ιστορία, ας αναφερθεί ότι ο Πεν και η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, 65 ετών σήμερα, είχαν έναν θυελλώδη γάμο που που διήρκεσε από το 1985 έως το 1989.

Ωστόσο, η ίδια η Μαντόνα είχε επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της το 2015, λέγοντας ότι οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί ότι την είχε χτυπήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής ζωής τους ήταν «εντελώς εξωφρενικοί, κακόβουλοι, απερίσκεπτοι και ψευδείς».

«Αν και σίγουρα είχαμε περισσότερες από μία έντονες διαφωνίες … ο Σον δεν με χτύπησε ποτέ, δεν με ‘έδεσε’ ούτε μου επιτέθηκε σωματικά», πρόσθεσε τότε, χαρακτηρίζοντας επιπλέον τον ηθοποιό του “Bad Boys” ένα «στοργικό, συμπονετικό άτομο».

Το 2016, ο δημιουργός του “Empire” Lee Daniels ζήτησε συγγνώμη και ανακάλεσε μια δήλωση που είχε κάνει σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter αποκαλώντας τον Πεν «κακοποιητή συζύγων, με τη δημόσια συγγνώμη του να έρχεται ως μέρος ενός διακανονισμού στην αγωγή δυσφήμισης του Πεν ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του σκηνοθέτη.

«Λυπάμαι που σε πλήγωσα, Σον, ζητώ συγγνώμη και ανακαλώ τις απερίσκεπτες δηλώσεις μου για σένα», ανέφερε τότε ο Daniels σε δήλωσή του.

Σε απάντηση τότε, ο Πεν είχε δηλώσει: «Αποδέχομαι την ειλικρινή συγγνώμη του Lee και εκτιμώ την ειλικρίνεια της παραδοχής του».

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, η Μαντόνα υπέβαλε ένορκη δήλωση στο δικαστήριο, με την οποία διέψευσε τις φήμες ότι ο Πεν τη χτύπησε με ρόπαλο όταν ήταν παντρεμένοι.

Αφού εκείνη και ο σταρ του “Milk” χώρισαν, εκείνος παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Ράιτ το 1996. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, την κόρη τους Ντίλαν Πεν, 33 ετών, και τον γιο τους Χόπερ Πεν, 30 ετών, πριν τελικά χωρίσουν το 2010.

Στη συνέχεια, ο Σον Πεν παντρεύτηκε τη Λέιλα Τζορτζ το 2020 και έμεινε μαζί της έως το 2022.

Η Madonna, από την πλευρά της, παντρεύτηκε τον Guy Ritchie το 2000. Απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Rocco Ritchie, 23 ετών, και τον David Banda, 18 ετών, πριν διαλύσουν τον γάμο τους το 2008.

Η βραβευμένη με Grammy είναι επίσης μητέρα της κόρης Lourdes Leon, 27 ετών, με τον πρώην φίλο της Carlos Leon, καθώς και τριών κοριτσιών που υιοθέτησε όσο ήταν ανύπαντρη: τη Mercy James, 18 ετών, και τις δίδυμες Stella και Estere Ciccone, 11 ετών.

 

Με στοιχεία από New York Times

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved