Ελένη Μενεγάκη: Η απάντησή της στο «παράπονο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

©Youtube/TlifeVideo
POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «παράπονο» που εξέφρασε για εκείνη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, είχε πει αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη, είμαι πολύ πληγωμένος! Να είναι καλά, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές, αλλά είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Το έχω ξαναπεί αυτό για την Ελένη και το είχε παίξει και στην εκπομπή της! Περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε: “Ρε Γρηγόρη, πότε να έρθω;”».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε επίσης: «Δεν γίνεται να έχω πάει εγώ στα πρωινά της επτά φορές και εκείνη να ήρθε μόνο μία φορά στη ζωή της, στην ΕΡΤ3, το 1998. Δεν ξανάρθε ποτέ! Κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα, όποτε με καλούσε. Αυτό που κάνει δεν μου αρέσει, με στεναχωρεί!».

 

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ. Πριν από λίγες ημέρες μίλαγα πάλι για τον Γρηγόρη. Λέω τόσα καλά πράγματα που τα πιστεύω για αυτόν κι αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει, γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος, σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα βρε Γρηγόρη» είπε με χιούμορ.

«Εγώ είμαι το θέμα βρε Γρηγόρη; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ρε Γρηγόρη, αυτό είναι το πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έλεγα κάθε φορά “άντε μωρέ”. Λέω παντού τα καλύτερα, γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Mακεδονία. Και ο γιος μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να μου βγει γκρινιάρης; Δεν μου αρέσει η γκρίνια» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved