Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός TikToker Manolo στα 26 του

POP UP TEAM
/
22 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα social media η είδηση του θανάτου του αγαπημένου tiktoker Μανώλη Βαβουράκη, γνωστού και ως Manolo, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story για αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι! Καλό ταξίδι Μανόλο», έγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η Super Κική θέλησε να αποχαιρετήσει τον Manolo, μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ο Μανώλο. Το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα και αν δεν σας αποδέχονται όλοι».

Ο Manolo είχε γίνει viral μέσα από τα social media, διότι του άρεσε να τραγουδάει ακαπέλα. Mάλιστα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, τον είχε φέρει και σε επαφή με την Ελένη Φουρέιρα και είχαν τραγουδήσει μαζί το «Αεράκι» το οποίο ήταν και το αγαπημένο σουξέ του Manolo.

@alexandros.kopsialis ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ με την απόλυτη @iamfoureira feat @manoloskallitexnis_3 AERAKI CHALLENGE #kopsialis #coverkopsialis #foureira #aerakifoureira #manolo ♬ original sound – vemojohn

@alexandros.kopsialis Αερακι ft @manoloskallitexnis_3 + @Foureira #kopsialis #coverkopsialis #aeraki #foureira #aerakifoureira #fyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης


O γνωστός TikToker, είχε συμμετάσχει και στις auditions του X-Factor.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved