MasterChef: Η vegan παίχτρια απαντά στις κατηγορίες ότι έτρωγε ζωικά σαλάμια

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Ντέμη Γεωργίου αποχώρησε τηλεοπτικά από το MasterChef και μίλησε στη φωλιά των Κου Κου, απαντώντας για την επιλογή της να γίνει vegan και τις κατηγορίες συμπαίκτριας της ότι έτρωγε ζωικά σαλάμια όταν έκλειναν οι κάμερες. 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Λένη, κατηγορώντας την ότι την είδε να τρώει ζωικά σαλάμια αλλά και τυριά είπε χαρακτηριστικά: «Το να τοποθετηθώ στο αν είμαι vegan ή όχι είναι το πλέον αστείο για μένα. Να αναρωτηθούμε μήπως η Κατερίνα έκανε τοστ με φυτικά και όχι αν εγώ έφαγα ζωικά. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή είχε φέρει πάρα πολλά τυριά τα οποία ήταν φυτικά. Και επίσης δεν ήταν σαλάμια ήταν τύπου γαλοπούλα και τυρί για τοστ. Ο Ηρακλής με την Κατερίνα είναι φίλοι. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στο κάρμα τους θα το πάρουν» 

Κατηγορώντας τους εμπλεκόμενους συμπαίκτες της είπε: «Θέλουν να βγαίνουν και να λένε ότι έτρωγα σαλάμια, ενώ έχω μαγαζί και είμαι vegan. Μου δημιουργούν πρόβλημα με αυτό. Είναι δικό τους, στο κάρμα τους θα το πάρουν. Στην αρχή θύμωσα αλλά μετά σκέφτηκα πως όντως η κοπέλα θεώρησε πως τα έφαγα αυτά μέσα στη θολούρα της στις τρεις το πρωί. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω πως είναι κακιά και θέλει να κάνει κακό στην επιχείρησή μου». 

Πριν λίγες ημέρες, η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου που αποχώρησε πρόσφατα από το φετινό MasterChef, καταγγέλλει πως το ζευγάρι δέχεται απειλητικά μηνύματα από φανατισμένους τηλεθεατές του ριάλιτι. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Άλκηστις Αλεξανδράτου εξέφρασε την ανησυχία της για τα μηνύματα μίσους από αγνώστους στο διαδίκτυο, καθώς οι δυο γυναίκες δέχονται απειλητικά μηνύματα σε κοινή θέα. «Μας λένε “να κλείσει το μαγαζί σας, μιλάνε για τις επιλογές μας, μας αποκαλούν ανώμαλες», κατήγγειλε χθες η κα Αλεξανδράτου.

Μάλιστα αναρίθμητοι είναι και εκείνοι που βαθμολογούν εκδικητικά την επιχείρηση του ζευγαριού με ένα αστέρι στις αξιολογήσεις της Google, όπως λέει η σύζυγος της Ντέμης. «Έχουμε δεχθεί μονάστερες κριτικές, πάνω από 5.000 έχουμε πάει στο 3,5», λέει κάνοντας λόγο για φανατισμένο κοινό. 

«Είναι αστείος ο τρόπος που εκφράζουν τον θυμό τους αλλά έχει πολλές επιπτώσεις στην προσωπική ζωή κάποιου άλλου […] Ήταν δική μου ιδέα να πάει η Ντέμη στο ριάλιτι γιατί το μαγαζί μας χρειαζόταν μια προώθηση και μια προβολή, δεν το έχω μετανιώσει, αλλά μου επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι ένα πάρα πολύ μικρό χωριό όπου δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιον χαρακτήρα, διαφορετικότητα». 

Η Ντέμη δηλώνει vegan τα τελευταία 5 χρόνια. «Θέλω να είμαι η πρώτη vegan γυναίκα MasterChef» είχε πει η 34χρονη στην οντισιόν, απέναντι στους τρεις κριτές του reality, καθώς τους παρουσίαζε την κρεμμυδόσουπα που αποτέλεσε και το εισιτήριό της στο παιχνίδι.

 

Με πληροφοριές από lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved