Αν Χάθαγουεϊ: Ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο στην οποία υπήρξε αγενής

©wikimedia-commons
POP UP TEAM
/
10 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο που είχε φέρει σε δύσκολη θέση στο  παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέρστι Φλαα αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok πως δέχτηκε ένα email από την ηθοποιό, στο οποίο της ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το 2012, όταν της πήρε συνέντευξη για την ταινία «Les Miserables».

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τη συνέντευξη εκείνη, η ηθοποιός φαίνεται να μην έχει όρεξη να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Σε μερικές της απαντά εντελώς μονολεκτικά, εμποδίζοντας -με αυτόν τον τρόπο- τη ροή του λόγου, ενώ σε μία άλλη ερώτηση που είχε να κάνει με τον πρώτο της έρωτα, αρνείται να απαντήσει.

@thegmansour The name of the journalist is Kjersti Flaa. She posted this interview that she did with Anne Hathaway back in 2012. Anne was promoting her new film at the time, “Les Misérables”. Anne is definitely cold here but haven’t we always known Anne Hathaway to be lind of cold and rude sometimes?!? Am I crazy?? Cause I feel like we’ve known this for a long time. Anyways, what do you think of the interview?? #annehathaway #kjerstiflaa #lesmiserables #interview #celebrity #media #journalist #rude #anne ♬ original sound – George Mansour

Μιλώντας για την εν λόγω συνέντευξη, η δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί ότι ήρθε σε τόσο άβολη θέση που σκέφτηκε ακόμα και να παραιτηθεί.

Βλέποντας το βίντεό της και αναγνωρίζοντας το λάθος της, η Αν Χάθαγουεϊ θέλησε να απολογηθεί, υποστηρίζοντας ότι διένυσε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

«Η συγγνώμη της Αν ήταν τόσο συγκινητική για μένα. Και μόνο που μιλάω για αυτό με κάνει να δακρύζω. Είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανε αυτό. Ήταν μια προσωπική σημειώση και αποφασίσαμε μαζί να μη μιλήσω δημόσια για το τι ακριβώς μου είπε στο email, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την κίνησή της, γιατί την βρήκα καταπληκτική», ανέφερε στο νέο της βίντεο η δημοσιογράφος, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση στην ηθοποιό να της πάρει ακόμα μια συνέντευξη, με εκείνη να δέχεται να της μιλήσει για τη νέα της ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

«Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και λένε συγγνώμη. Η συγγνώμη είναι μια τόσο ισχυρή λέξη», τόνισε.

@kjerstiflaa Anne Hathaway just apologized to me for the 2012 interview. Watch full video on YouTube – link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou ♬ original sound – Flaawsome Talk

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας