Νικόλ Κίντμαν σε Σάλμα Χάγιεκ: «Μη με αγγίζεις»

©screenshot
POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει τη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάλμα Χάγιεκ σε μια ιδιαίτερα άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια του σόου της Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το βίντεο, κυκλοφόρησε στην αρχή στο TikTok, έγινε viral σχεδόν αμέσως και δείχνει την Κίντμαν να απωθεί το χέρι της Χάγιεκ, όταν εκείνη προσπάθησε να τη στρέψει προς τις κάμερες για να φωτογραφηθούν με την Κέιτι Πέρι.

Συγκεκριμένα, μετά από την απαίτηση ενός φωτογράφου για «μία ακόμη» φωτογραφία, η Χάγιεκ προσπάθησε με τα χέρια της να γυρίσει την Κίντμαν, η οποία είχε γυρισμένη την πλάτη της στις κάμερες, προς τα φλας. Η κίνηση αυτή, ωστόσο, φαίνεται ότι ενόχλησε την Κίντμαν η οποία έπιασε το χέρι της Χάγιεκ και το έσπρωξε μακριά.

Δεν είναι σαφές τι είπαν οι δύο ηθοποιοί, αλλά μετά την αποχώρηση της Κίντμαν, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλές». Κάποιος ακούγεται να λέει, μάλλον η Κίντμαν: «Δεν τις χρειάζεσαι», ενώ η Χάγιεκ αποκρίθηκε: «Τις χρειάζομαι».

Κάποιοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι την ώρα που η Κίντμαν απώθησε τη Χάγιεκ, η πρώτη είπε με ένταση «μη με αγγίζεις», ωστόσο, δεν υπάρχει καθαρός ήχος ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί.

Η Χάγιεκ συνέχισε να φωτογραφίζεται με την Πέρι, η οποία στην προσπάθειά της να σπάσει… τον πάγο, φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό.

Δεν ξέρουμε κι ακριβώς τι έχει γίνει αλλά κορίτσια μη μαλώνετε! Να στε αγαπημένες! 

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας