Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα δωμάτια της Νταϊάνα – Από την παιδική της κρεβατοκάμαρα μέχρι το παλάτι

POP UP TEAM
/
6 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε η αγαπημένη των Βρετανών από τότε που παντρεύτηκε τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, στις 29 Ιουλίου του 1981.Τότε ήταν μόλις 20 ετών και δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η ζωή της, η οποία τερματίστηκε σε τροχαίο στο Παρίσι, 16 χρόνια αργότερα.

Τα 16 χρόνια της ζωής της που πέρασε στο παλάτι, η Νταϊάνα απασχόλησε τον τύπο όσο καμία άλλη γαλαζοαίματη μέχρι τότε και ο κόσμος την λάτρεψε.Και αν και η ζωή της ήταν εκτεθειμένη στα φώτα και τη δημοσιότητα, ελάχιστοι είχαν δει τα ιδιωτικά της διαμερίσματα στο παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά και τα δωμάτιά της στο πατρικό της σπίτι.

Ένας λογαριασμός στο instagram αφιερωμένος στην πριγκίπισσα του λαού έχει συγκεντρώσει μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα δωμάτια όπου πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της η Νταϊάνα.

 Στην πρώτη φωτογραφία η Νταϊάνα βρίσκεται στο προσωπικό της διαμέρισμα, στο παλάτι του Κένσιγκτον με την φίλη της, Σούζι Κάσεμ και στο τραπέζι διακρίνεται η φωτογραφία του Γουίλιαμ.

Συνολικά βλέπουμε 9 δωμάτια, μεταξύ των οποίων η πολυτελής κρεβατοκάμαρα στο παλάτι, το παιδικό της δωμάτιο, εκεί όπου κοιμόταν με τον Κάρολο στο βασιλικό γιοτ.

Ακόμα βλέπουμε τον χώρο όπου έφτιαχνε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αλλά και το γραφείο της, όπως το άφησε πριν φύγει από τη ζωή, τον Αύγουστο του 1997. Πάνω σε αυτό διακρίνονται τα αγαλματίδια του Χριστού και της Παναγίας και οι φωτογραφίες των παιδιών της.

Ακολουθεί μια φωτογραφία με το χολ στο παλάτι του Κένσιγκτον και τέλος η τραπεζαρία, όπου δειπνούσε η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών.

Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω γκάλερι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved