Τζόνι Ντεπ: «Η Άμπερ μου έριχνε τη μια γροθιά μετά την άλλη και με αποκαλούσε χοντρό γέρο»

POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2020

Όταν η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκαν στο δικαστήριο, σε μια υπόθεση κατά της εφημερίδας Sun, οι κατηγορίες που εξαπολύθηκαν έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ο Ντεπ, κατά το news.sky.com, αποφάσισε να μηνύσει την εταιρεία στην οποία ανήκει η Sun, News Group Newspapers (NGN), όταν σε άρθρο που δημοσίευσε αναφερόταν σε «καταιγιστικές αποδείξεις» ότι είχε επιτεθεί στη Χερντ στη διάρκεια του γάμου τους.

Ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι η Χερντ ήταν στην πραγματικότητα ο δράστης της συζυγικής κακοποίησης. Σύμφωνα με γραπτή κατάθεσή του, ενώ βρίσκονταν σε πτήση σε ιδιωτικό αεροσκάφος στα τέλη του 2014 ή τις αρχές του 2015, η Χερντ του εξαπέλυσε αρχικά «λεκτική επίθεση». Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει ο Ντεπ, «πέρασε στη σωματική βία και μου έριξε τη μια γροθιά μετά την άλλη στο πρόσωπο. Ενώ κατευθυνόμουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να της ξεφύγω, με ακολούθησε στο υπνοδωμάτιό του και με χτύπησε ξανά στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Την έσπρωξα μακριά μου, πάνω στο κρεβάτι. Μετά άρπαξα ένα μαξιλάρι και κλειδώθηκα στο μπάνιο, όπου κοιμήθηκα για όλη τη διάρκεια της πτήσης».

Αναφερόμενος σε ένα άλλο περιστατικό, τον Μάρτιο του 2015, ο Ντεπ είπε τα εξής: «Η Άμπερ ακρωτηρίασε το δάχτυλό μου με το δεύτερο από τα δύο μπουκάλια βότκας που μου πέταξε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου. Η Άμπερ υποστηρίζει ότι αυτή ήταν η δεύτερη μέρα “τριών ημερών αιχμαλωσίας”».

Ο Ντεπ είπε τα εξής: «Η Άμπερ ακρωτηρίασε το δάχτυλό μου με το δεύτερο από τα δύο μπουκάλια βότκας που μου πέταξε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου. Η Άμπερ υποστηρίζει ότι αυτή ήταν η δεύτερη μέρα “τριών ημερών αιχμαλωσίας”».

Όπως πρόσθεσε ο Ντεπ: «Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι στη διάρκεια εκείνων των τριών ημερών, την υπέβαλα σε ένα πλήθος από βασανιστήρια και άλλα είδη κακοποίησης. Αυτοί οι άρρωστοι ισχυρισμοί είναι απόλυτα αναληθείς».

Σύμφωνα με την κατάθεση του Ντεπ, η Χερντ τον «υποτιμούσε διαρκώς» και τον αποκαλούσε «χοντρό γέρο».

5346d9c0 c06a 11ea aff7 09506a10f7ef

Ο Ντεπ μίλησε, ακόμα, για τη μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήδη από την ηλικία 11 ετών, που αποκάλεσε «τον μοναδικό τρόπο να μουδιάσω τον πόνο» που του προκαλούσε ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Ντεπ και Χερντ γνωρίστηκαν, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο ημερολόγιο» (2011) και παντρεύτηκαν το 2015. Πήραν διαζύγιο το 2017, με τη Χερντ να δωρίζει στη φιλανθρωπία τα 7 εκατομμύρια δολάρια που εξασφάλισε στο δικαστήριο.

Ο Ντεπ, πάντως, είναι πεπεισμένος ότι «μπήκε στη ζωή μου να μου στερήσει ό,τι είχε αξία για μένα και μετά να καταστρέψει ό,τι είχε απομείνει». Όταν κατέφυγαν σε σύμβουλο γάμου, ο ειδικός φέρεται να χαρακτήρισε την Χερντ «μια διαταραγμένη, τοξική, ναρκισσιστική προσωπικότητα και ψυχοπαθή».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved