Nicola Peltz: Η “ολόχρυση” νύφη των Μπέκαμ με την αμύθητη περιουσία και το προγαμιαίο συμβόλαιο

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η 25χρονη καλλονή θα παντρευτεί τον 21χρονο γιο τους Μπρούκλιν Μπέκαμ. Η νύφη είναι το… κελεπούρι σε αυτή την περίπτωση, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Χαρές και πανηγύρια για την οικογένεια Μπέκαμ, αφού ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, αποφάσισε να μπει νωρίς νωρίς στα… βάσανα.

Ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε την 25χρονη καλλονή ηθοποιό Νίκολα Πελτζ και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον διπλό γάμο τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στο instagram και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Η πεθερά Βικτόρια Μπέκαμ δήλωσε απολύτως ενθουσιασμένη με τα νέα και καλωσόρισε την Νίκολα στην οικογένεια.

Στο πάρτι των αρραβώνων που έγινε στο πολυτελές εξοχικό των Μπέκαμ ήταν εκεί και οι γονείς της Βικτόρια και φωτογραφήθηκαν με τους μελλόνυμφους.

becknicol

Το ζευγάρι είναι μαζί 7 μήνες και δεν έκρυψε τον έρωτά του από την αρχή. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έδωσαν την ευχή τους στον γιο τους και είναι πανευτυχείς.

Το ζευγάρι θα κάνει δύο γάμους έναν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στη Φλόριντα και λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες ποσό το οποίο θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης.

Ο “χρυσός γάμος” και το προγαμιαίο συμβόλαιο

Η Νίκολα είναι μια πάμπλουτη κληρονόμος, η οποία είναι πολύ πιο πλούσια από τους Μπέκαμ.

 Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νικολά, είναι ο Νέλσον Πελτζ και η περιουσία του ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Και προφανώς το κόστος του γάμου δεν τους προβληματίζει καθόλου.

 

Από την άλλη η περιουσία των Μπέκαμ, οι οποίοι φαίνεται να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ανέρχεται σε 370 εκατομμύρια λίρες.

Γιαυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πατέρας της νύφης απαίτησε να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η νύφη κελεπούρι

Η Νίκολα Πέλτζ γεννήθηκε στο Βέστσεστερ της Νέας Υόρκης και είναι κόρη του επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ και έχει 4 αδέλφια.

Η καριέρα της στο σινεμά δεν είναι τρομερή, έχει παίξει σε λίγες ταινίες ενώ έχει εμφανιστεί και σε μουσικό βίντεο της Μάιλι Σάιρους.

Ο πατέρας της Νέλσον Πελτζ, είναι μεγαλοεπενδυτής και ιδρυτής της εταιρείας επενδύσεων Trian Fund Management. Η εταιρεία του έχει περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η εταιρεία διαθέτει ένα πολύ συγκεντρωτικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μερίδια στην Bank of New York Mellon, την DuPont και τον όμιλο τροφίμων Mondelez International.

Και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, πριν τον γάμο το ζευγάρι θα υπογράψει αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο, μετά από απαίτηση του πατέρα της νύφης. Εξάλλου, η νύφη είναι το… κελεπούρι σε αυτή την περίπτωση, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Και αν σας θυμίζει κάτι η νεαρή καλλονή, πριν από λίγα χρόνια υπήρξε το κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ.

Η… περίεργη Βικτόρια την λατρεύει

Αν και δεν το πιστεύουν πολλοί, η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μεγάλη θαυμάστρια της Νίκολα Πελτζ και χαίρεται που ο γιος της την παντρεύεται.

Στην πορεία θα φανεί αν αυτή η σχέση θα παραμείνει τόσο καλή…

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved