Μπέκαμ: O χρυσός γάμος των 4 εκατ. λιρών και τα δύο νυφικά δια χειρός της… πεθεράς

POP UP TEAM
/
16 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Νίκολα Πελτζ θα φορέσει νυφικό Victoria Beckham την ημέρα του γάμου της είτε το θέλει είτε όχι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μετά από περίπου 7 μήνες σχέσης.

Ο μεγάλος γιος της Βικτώρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε τα νέα και μια φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του στο Instagram. “Πριν από δύο εβδομάδες, της ζήτησα να με παντρευτεί και είπε ναι”, έγραψε ο Μπέκαμ. “Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα”.

Η περήφανη μητέρα Βικτόρια Μπέκαμ συνεχάρη επίσης τον 21χρονο γιο της στη δική της σελίδα στο instagram, γράφοντας, “Τα πιο συναρπαστικά νέα !! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που o @brooklynbeckham και η @nicolaannepeltz παντρεύονται! Σας εύχομαι τόση αγάπη και μια ζωή ευτυχίας”.

Πηγές από την οικογένεια είπαν ότι “ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια είναι ενθουσιασμένοι επειδή ο γιος τους γνώρισε επιτέλους ένα κορίτσι που δεν τον θέλει για τη φήμη ή τα χρήματά του. Στην πραγματικότητα, ο οικογενειακός της πλούτος επισκιάζει τους Μπέκαμ.

Οι δύο γάμοι σε Αγγλία και Φλόριντα

Σε λίγους μήνες, το ζευγάρι θα κάνει δύο γάμους έναν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζουν οι γονείς του γαμπρού, και έναν στη Φλόριντα όπου ζουν οι γονείς της νύφης, και λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης.

Άλλωστε, ο πλούτος της οικογένειας της Πελτζ επισκιάζει τους Μπέκαμ, όπως είναι γνωστό.

Το φόρεμα της πεθεράς της

Όπως ήταν αναμενόμενο, την ημέρα της ανακοίνωσης του αρραβώνα της, η νύφη των Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να φοράει τίποτα άλλο από ένα υπέροχο φόρεμα της πεθεράς της.

Μάλιστα, το αέρινο κίτρινο φόρεμα ανήκει στο brand της Μπέκαμ και η αρχική του τιμή είναι 1.710 ευρώ, ενώ αυτή την περίοδο πωλείται με έκπτωση για 870 ευρώ.

To συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ένα από τα αγαπημένα της Βικτόρια από την καλοκαιρινή της συλλογή και το είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το νυφικό της φόρεμα

Kαι τι πιο σημαντικό για έναν γάμο από το νυφικό, ή μάλλον τα νυφικά αφού θα γίνουν δύο γάμοι, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια πανέμορφη νεαρή δισεκατομμυριούχο, που μπορεί να έχει ό,τι θέλει;

Αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία του γάμου των νεονύμφων, έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές που θα κάνει το ζευγάρι.

Οι φήμες, λοιπόν, θέλουν το νυφικό του 25χρονου μοντέλου να είναι μια αποκλειστική δημιουργία της πεθεράς της, Βικτόρια Μπέκαμ η οποία έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό του.

Δεδομένου ότι η πεθερά της είναι διάσημη σχεδιάστρια αυτό θα είναι μια πρακτική επιλογή, ενώ θα προσθέσει μια πιο προσωπική πινελιά στη διαδικασία σχεδιασμού του.

Όσο για το αν η Μπέκαμ θα καταφέρει να σχεδιάσει το νυφικό των ονείρων της Πελτζ, αυτό θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως θα είναι αέρινο και χωρίς υπερβολές. Και στους δύο γάμους της.

Αυτο το φόρεμα το είχε χαρακτηρίσει η Βικτόρια ως το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα ανεβάζοντάς το στον λογαριασμό της στο instagram… (όπως είχε κάνει και με το φόρεμα που φόρεσε η Νίκολα στη φωτο του αρραβώνα της).

Εξάλλου, το προσωπικό της ύφος αποτελεί ένδειξη για το τι θα επιλέξει να φορέσει στον γάμο της, και το σίγουρο είναι πως το φόρεμά της θα είναι σε καθαρή και μοντέρνα γραμμή. Και σε αυτό το κομμάτι θα συνεργαστεί άψογα με την Βικτόρια Μπέκαμ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved