Εκπληκτική η ομοιότητα του 26χρονου γιου του Αλέν Ντελόν, Φαμπιέν, με τον διάσημο πατέρα του

POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Υπήρξε πιθανότατα ο πιο όμορφος άντρας του γαλλικού σινεμά. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι και σήμερα ελάχιστοι έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν με κάποιον τρόπο τον μύθο του, τις πανέμορφες γωνίες στο πρόσωπο του, το γαλαζοπράσινο βλέμμα του που μαγνήτιζε τα κορίτσια, την αναγνωρίσιμη μπάσα φωνή του.

Τώρα ο γιος του, ο 26χρονος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει μέρος σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές έρχεται για να κλέψει ένα κομμάτι από τη λάμψη του διάσημου μπαμπά του, αφού μοιάζει τρομερά στον σταρ του γαλλικού σινεμά. Καρπός του έρωτα του Ντελόν με το μοντέλο Rosalie van Breemen, ο δεύτερος γιος του γόη του γαλλικού κινηματογράφου είναι το παιδί του θρυλικού Αλέν που του μοιάζει περισσότερο.

Μία διαφημιστική καμπάνια, αυτή για τη νέα, αντρική κολεξιόν των ισπανικών Mango, έφερε ξανά στην επιφάνεια την μεγάλη ομοιότητα των δύο αντρών, που πραγματικά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με εξαίρεση το χρώμα των ματιών. 

H ισπανική εταιρία ένδυσης θέλοντας προφανώς να αναβιώσει το πνεύμα του γαλλικού σινεμά των 60’s και των 70’s τοποθετεί τον νεαρό Φαμπιέν πότε σε ένα καθαρά παριζιάνικο διαμέρισμα και πότε στους δρόμους της πόλης του Φωτός να κόβει βόλτες με δερμάτινα μοκασία και το ύφος του σούπερ σταρ πατέρα του.

O φωτογράφος Nacho Alegre απαθανατίζει το μοντέλο στον ρόλο του σύγχρονου άντρα που αναπολεί τα χρόνια της πολιτιστικής έκρηξης στην “Πόλη του Φωτός”. Για τις ανάγκες, μάλιστα, της φωτογράφισης, ο ίδιος ο Αλέν Φαμπιέν υπέδειξε στο επιτελείο τις αγαπημένες τους τοποθεσίες από καλλιτεχνικά στέκια, όπως το arthouse σινεμά στo Latin quarter ή το must-see μουσείο του Λούβρου, μέχρι μικρά εστιατόρια και μπαρ στα οποία συχνάζει με τους φίλους του.

Δείτε μέρος της καμπάνιας στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

in 24503 5f3d27bf87ec2

in 24503 5f3d27bfaaf02

in 24503 5f3d27bfc2b5b

 in 24503 5f3d27bf7d373

in 24503 5f3d27bf9f822

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved