The Bachelor: “Πιο πάτος από το Big Brother”- 20 γυναίκες κυνηγούν ένα περιζήτητο γαμπρό

POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το νέο ριάλιτι “The Bachelor” του Alpha έκανε πρεμιέρα και το twitter του έδωσε… αυτό που του άξιζε

Δεν μας έφτανε το Big Brother, το GNTM, το My Style Rocks, ήρθε και το αποτελειωτικό χτύπημα με το “The Bachelor”, το νέο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ένας περιζήτητος γαμπρός, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πρέπει να γοητεύσει τις 20 γυναίκες που θα γνωρίσει, οι οποίες –αντίστοιχα– θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αν θέλουν να κερδίσουν την προσοχή του.

Ο Παναγιώτης έχει ύψος 1.92 και είναι ζυγός. Φοράει 47 νούμερο παπούτσι, ενώ όταν κοιμάται φοράει μόνο το μποξεράκι του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ο μουσακάς. Πώς δικαιολογεί το ότι παρά την εμφάνισή του δεν έχει κοπέλα; Όπως είπε για εκείνον η εμφάνιση δεν είναι το παν, αφού μετά από λίγο δεν έχει σημασία.

Πρέπει να ταιριάζει στον χαρακτήρα με μια γυναίκα, η χημεία είναι αυτή που κρατάει τη σχέση ζωντανή. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο, ενώ προτιμά να κοιμάται από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Τέλος, οι ταινίες που προτιμά να βλέπει είναι οι κωμωδίες και οι περιπέτειες…

Είκοσι κοπέλες μπήκαν στο σπίτι του “The Bachelor” αλλά θέλουν να μπουν και στην καρδιά του Παναγιώτη. Όμως, όποιος… μπήκε στο twitter την ώρα προβολής του πρώτου επεισοδίου, σίγουρα θα έκλαψε από τα γέλια.

Οι χρήστες του twitter έδωσαν κυριολεκτικά ρέστα στον live σχολιασμό του ριάλιτι, μην μπορώντας να πιστέψουν τι έβλεπαν τα μάτια τους. Πολλοί δεν απέφυγαν τη σύγκριση με το Big Brother, ενώ άλλοι αναγνώρισαν πρόσωπα που είδαν σε άλλα τηλεοπτικά σόου.

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved