Σάλμα Χάγιεκ: Η τόπλες φωτογραφία από την πρώτη της εγκυμοσύνη που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2020

Μία throwback φωτογραφία από την εποχή της πρώτης της εγκυμοσύνης, ανήρτησε η Σάλμα Χάγιεκ, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Βαλεντίνα, η οποία έκλεισε τα 13.

Η Λατίνα σταρ τής ευχήθηκε διαδικτυακά, ανεβάζοντας την Κυριακή στο λογαριασμό της στο Instagram μία μια τόπλες φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

“Αύριο το μικρό μωρό που σχηματίστηκε μέσα στη μήτρα μου γίνεται επίσημα έφηβη. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα…”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία και συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

sal33

Σημειώνεται ότι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2007, η Σάλμα Χάγιεκ έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς απέκτησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Φρανσουά Ανρί Πινό.

Η Λατίνα σταρ του Χόλιγουντ υπενθυμίζεται ότι πέρασε μέρος των διακοπών της στην Πάρο μαζί με τον Γάλλο μεγιστάνα σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό. Το ζευγάρι έφτασε στην Πάρο με lear jet και κάτω από άκρα μυστικότητα. Η διάσημη ηθοποιός και ο mister Louis Vuitton φιλοξενληθηκαν σε βίλα φίλων τους και κυκλοφορούν ελάχιστα στο νησί.

salaksjsn

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved