Ιρίνα Σάικ: Οι νέες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ και το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες περί αισθητικών επεμβάσεων

POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι νέες φωτογραφίες της Ιρίνα Σάικ χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες περί αισθητικών επεμβάσεων:” Ο Θεός μαζί τους”.

Αν υπάρχει μια γυναίκα που έχει την απόλυτη φυσική ομορφιά, αυτή είναι η Ιρίνα Σάικ.

Είτε την βλέπουμε να περπατά με τη φόρμα της στον δρόμο είτε την βλέπουμε στην πασαρέλα των πιο διάσημων σχεδιαστών, ένα είναι σίγουρο, η Ιρίνα Σάικ είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!

Το απίθανο κορμί της και η αλαβάστρινη επιδερμίδα της καθηλώνει. Και η ίδια φροντίζει να δείχνει διαρκώς ότι διαθέτει φυσική ομορφιά, ανεβάζοντας φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο instagram.

View this post on Instagram

?

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ιρίνα Σάικ: “Η τελειότητα δεν υπάρχει”
Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ιρίνα Σάικ ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι στο πρόσωπό της με τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής, και έδωσε την τέλεια απάντηση: “Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος”. 

Θέλω να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια
Στην πραγματικότητα, το μοντέλο και ηθοποιός είπε ότι σχεδιάζει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια. “Πρόκειται να έχω ρυτίδες και θα έχω ρυτίδες” συνέχισε.

“Απλά πρέπει να αποδεχτείτε την ιδέα της γήρανσης και του σώματος σε κάθε στάδιο, και να την γιορτάζετε. Στη ζωή, πρέπει να το επιτρέπουμε και να καταλαβαίνουμε ότι είναι μια ανθρώπινη διαδικασία που δεν είναι τέλεια”.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις αισθητικής, απάντησε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

“Διαβάζω έναν τίτλο που αναφέρει: “Έχει κάνει ενέσεις, τα χείλη της μοιάζουν με dumplings (είδος πίτας)”. Γελάω, νομίζω ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε μια αίσθηση του χιούμορ” εξήγησε.

“Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, πρέπει να είμαστε χαλαροί. Μερικοί άνθρωποι θα μας αγαπήσουν, μερικοί άνθρωποι θα μας μισούν. Πραγματικά δεν με ενοχλεί”.

 isai3

 irsa4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved