Σε κλάματα στον αέρα ξέσπασε η Γλυκερία καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2020

Η Γλυκερία ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα βλέποντας τον γιο της σε βίντεο να μιλάει για την ίδια.

O γιος της Γλυκερίας ασχολείται με τη μουσική και παίζει στην ορχήστρα της μητέρας του.

“Είναι φανταστική μαμά και γιαγιά”

Σε αυτό το βίντεο, ο γιος της Γλυκερίας ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης, την χαρακτήρισε φανταστική μαμά και γιαγιά και την έκανε να δακρύσει λέγοντας πόσο τυχερός είναι που την έχει στη ζωή του.

Είπε ο γιος της: “Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά”.

Η Γλυκερία συγκινημένη σχολίασε όσα είπε ο γιος της

“Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη”.

Γλυκερία: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

http://youtu.be/l6HC3z1ZlOA 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved