Ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθάρισε το θέμα της αμοιβής του από το ευρωκοινοβούλιο και μίλησε για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» και ξεκαθάρισε το θέμα της αμοιβής του ως ευρωβουλευτής. «Το να είσαι Ευρωβουλευτής έχει πολλές διαστάσεις, οι οποίες δεν φαίνονται προς τα έξω, αλλά μέσα σου λειτουργούν και πολλές φορές σε κάνουν να κάνεις πράγματα που δεν θα ήθελες να είναι με αυτόν τον τρόπο στημένα. Όλα αυτά που έχω κάνει ως Αλέξης που ποτέ δεν ενόχλησαν κανέναν, ξαφνικά ενοχλούν. Εκεί σκέφτεσαι "τι άλλαξε μέσα σε μια μέρα;".

Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπαίνω στη διαδικασία να λογοκρίνω τον εαυτό μου. Δεν περίμενα αυτό το κράξιμο. Πίστευα ότι οι κριτικές θα είναι έπειτα από σκέψη. Δεν ήρθαμε στη ζωή για να πούμε έκανα ένα επάγγελμα και τέλος. Η ζωή έχει πολλές πλευρές. Είναι φυσικό να είσαι πολύπλευρος άνθρωπος. Έγινα Ευρωβουλευτής, υπηρετώ αυτή θέση και παράλληλα κάνω κι άλλα πράγματα» ανέφερε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

«Υπήρξα αφελής γιατί πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Αυτό με τα χρήματα δεν το είπα εγώ. Δεν είμαι σε καμία διαμάχη με κανέναν. Απλώς κάποιος έκανε ένα μοντάζ στη συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο. Και ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει ότι "αυτή δεν είναι η συνέντευξή μου". Ήταν ιντερνετική. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, παίχτηκε όλη η συνέντευξη και φάνηκε ότι άλλα λέγαμε και άλλα είπαν. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στεναχωρήθηκα. Μου δημιούργησε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν, χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. 25.000 είναι τα χρήματα που διαχειρίζεσαι για τα έξοδα του γραφείου» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή και αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα της μητέρας του που του ζήτησε τον λόγο για την... κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα. «Εγώ πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο γιατί δεν έχω σπλήνα και είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το "Είσαι το ταίρι μου". Ήταν πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν δεν είχες τρακάρει έξω από το ΚΑΤ, δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση» αποκάλυψε ο ηθοποιός.