«Ο λύκος κι αν εγέρασε…» λέει ένα πολύ σοφό ρητό και στην περίπτωση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ θα ισχύει για πάντα. Όχι όμως με το ρήμα να έχει την κυριολεκτική του έννοια. Ποιος μπορεί να πει για την Βρετανίδα ηθοποιό ότι είναι γερασμένη; Δεν είμαστε ο Γιώργος Πολυχρονίου να λέμε παλαβομάρες για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Τα μάτια δεν ψεύδονται ποτέ. Λένε την αλήθεια. 

Εν προκειμένω, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ παραμένει μια γυναίκα θελκτική που στο πέρασμα των ετών περισσότερο αυξανόταν η επιθυμία για εκείνη, παρά μίκραινε. Έχει προσφέρει άλλωστε στην καριέρα της μερικές σκηνές που δημιούργησαν ρίζες στο μυαλό. Στη συνέχεια έδωσε εικόνες μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Μια ενδεικτική εικόνα είναι αυτή που ανάρτησε χθες στο προφίλ της. Άλλη μια φορά στην πισίνα της στο πολυτελές σπίτι που έχουν με τον μεγιστάνα σύζυγό της, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ κάνει το μπάνιο της με μια λιτή και αφαιρετική τάση.

Είναι αρκετές οι φορές που κολυμπάει τόπλες και εξίσου αρκετές αυτές που είπε να μοιραστεί τη συνήθεια της με το κοινό της.

Εδώ τη βλέπουμε να βγάζει μια σέλφι από ψηλά και βάζει το μυαλό σε σκέψεις για το αν φοράει έστω το κάτω μέρος του μαγιό. Κι αυτή η σκέψη συμπιέζεται μαζί με την εικόνα του μπούστου της που με τη σειρά του πιέζεται από την επιμονή των ματιών στο πρόσωπο της. Τα πράσινα της μάτια φωτίζονται, το χαμόγελο της είναι φωτεινό κι η Ελίζαμπεθ σαγηνεύει με ένταση.