Έχουν περάσει πια τρία ολόκληρα χρόνια από όταν χώρισαν οριστικά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.Τα δημοσιεύματα από τις πρώτεςμέρες αυτού του χωρσιμού μιλούσαν για επανασύνδεση του με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον, κάτι που δεν συνέβη ούτε όταν εκείνη έδωσε τέλος στον γάμο της με τοη Τζάστιν

Τα δημοσιεύματα αυτου του τύπου δεν σταμάτησαν ποτέ, ακόμα κι όταν ο ίδιος ο Πιτ σε συνέντευξή του πριν από αρκετούς μήνες είπε εμμέσως -πλην σαφώς- ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική.

Υπάρχει όμως κάποιος που επιμένει πολύ και δεν είναι άλλος παό τον κολλητό τους φίλο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Τί έκανε αυτή τη φορά σύμφωνα με τη Mirror; Τους οργάνωσε ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη. Το πρώην ζευγάρι απέδρασε στη Ρώμη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έπειτα από πρόσκληση του φίλου του. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε κλείσει ιδιωτική βίλα, η οποία είπε πως προοριζόταν για τους γονείς του, ώστε να μην κινήσει υποψίες και βρεθούν έξω από αυτήν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Το τελειωτικό χτύπημα του δημοσιεύματος έρχεται από τις πληροφορίες πηγών της Mirror, που ισχυρίζονται ότι ο Μπραντ Πιτ σκέφτεται την επανασύνδεση, όμως η Άνιστον δεν το συζητάει καθόλου.