Αντίνοος Αλμπάνης: «Θέλω να δεις ότι δε ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου»

POP UP TEAM
/
4 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ανάρτηση του στο ίνσταγκραμ με αφορμή τη σημέρινη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την προσωπική μάχη που έδωσε πριν από κάποια χρόνια με τη λευχαιμία, μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας από την οποία βγήκε νικητής και σίγουρα πιο δυνατός.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του έχει δηλώσει ότι πλέον, μετά απ’ όλα όσα έζησε «δεν τον φοβίζει πια ο χρόνος που περνάει», ενώ έχει περιγράψει με φοβερά λόγια τις πιο σκοτεινές και δύσκολες πλευρές του καρκίνου.

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης κάνει μία νέα ανάρτηση για να μιλήσει για αυτή την ασθένεια που κοστίζει τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Με ένα βίντεο από την εποχή που είχε αναγκαστεί να ξυρίσει το κεφάλι του επειδή είχε υποβληθεί σε μία μεγάλη σειρά από χημιοθεραπείες, ο ηθοποιός έγραψε:

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες. Έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα, τώρα, όμως, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ.

Εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω, θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%. Εξετάσου τώρα. Όχι για το τώρα αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο».

Δείτε την ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved