Τζένιφερ Άνιστον: Πυροδοτεί τις φήμες για επανασύνδεση με Μπραντ Πιτ η νέα, μυστηριώδης selfie της

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2021

Ο άντρας πίσω από την ηθοποιό είναι ο γοητευτικός πρώην σύζυγός της; Έγινε ακόμα και διαδικτυακή δημοσκόπηση για να δοθεί μια απάντηση.

Τα Χριστούγεννα του 2019 η Τζένιφερ Άνιστον είχε στολίσει μαζί με τον Μπραντ Πιτ το δέντρο της. Την ίδια χρονιά, εκείνος της είχε κάνει ένα πανάκριβο δώρο για τα 50α γενέθλιά της, αξίας 78 εκ. δολαρίων. Οι φήμες για επανασύνδεση Άνιστον-Πιτ έχουν φουντώσει τα τελευταία χρόνια, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί. Παρόλο που η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και ένας από τους πιο γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ έχουν χωρίσει επίσημα από το 2005, οι θαυμαστές τους δεν έχουν πάψει να ελπίζουν ότι είναι γραφτό να ξανασμίξουν.

Οι φήμες της επανασύνδεσης φούντωσαν με μια πρόσφατη, μυστηριώδη selfie που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον σε Instagram story. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ακριβώς από πίσω της ποζάρει το σκυλάκι της, ο Κλάιντ. Πίσω από το τετράποδο όμως μόλις που διακρίνεται το «ακέφαλο» σώμα ενός άντρα, που κάποιοι -και συγκεκριμένα το 51% όσων συμμετείχαν σε ολόκληρη διαδικτυακή δημοσκόπηση που έγινε για να λυθεί ο γρίφος- πιστεύουν ότι ανήκει στον Μπραντ Πιτ.

Η ιστοσελίδα Deuxmoi προχώρησε το σενάριο, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με πηγές πρόκειται, όντως, για τον Μπραντ Πιτ. Για την ώρα, ωστόσο, μέχρι να τους δούμε να ποζάρουν χεράκι χεράκι ή να το επιβεβαιώσουν σε δημόσια δήλωσή τους, παραμένει θεωρία συνωμοσίας.

Δείτε τη μυστηριώδη selfie της Τζένιφερ Άνιστον:

 braani

Δείτε ένα βίντεο που φέρεται να επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να υπάρχει χημεία ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον:

 http://youtu.be/4tASl0auPOg

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved