Σταμάτης Σπανουδάκης για τους ομοφυλόφιλους: Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων

POP UP TEAM
/
30 Μαρτίου, 2021

Νέες δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι προηγούμενες, έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους που είχαν προκαλέσει σάλο.

“Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιο για το Γιάννης και Σοφία και όχι Γιάννης και Γιάννης. Αν ζούσε ο Ρήγας Φεραίος και έλεγε τώρα αυτά που έλεγε τότε θα τον θεωρούσαμε ομοφοβικό και τόσα άλλα. Και εμένα δεν με θεωρούν ομοφοβικό οι κανονικοί Έλληνες, αλλά οι politically correct. Οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν ομοφυλόφιλοι. Οι κολλητοί μου φίλοι ήταν πάντα ομοφυλόφιλοι. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τους. Στο Παρίσι ζούσα με φίλο μου ομοφυλόφιλο, εγώ δεν ήμουν.

Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων ή εναντίον του Μάνου Χατζηδάκι ή του Βασίλη Φωτόπουλου που ξέρω ότι ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά 100% άνδρες. 100% άντρες στην συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ…ε και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Γιατί το κάνουν; Γιατί θέλουν να ενοχλήσουν;

Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς” πρόσθεσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

http://youtu.be/pzrbb_uXFMc 

Για τα ναρκωτικά
Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης μίλησε για την περίοδο που ο ίδιος και η σύζυγός του Ντόρη έκαναν χρήση ουσιών και έφτασαν μέχρι την αυτοκτονία, αναφέροντας ότι τους έσωσε η θρησκεία.

“Ήταν η μαυρίλα που έφερναν τα ναρκωτικά. Μέχρι που κάποιος μας μίλησε για τον Χριστό. Εγώ ήμουν προς τον Βουδισμό. Εγώ γέλασα. Όταν έφτασα στη μαυρίλα μίλησα στον Χριστό και είπα “αν υπάρχει εμφανίσου τώρα και θα σε ακολουθήσω””. Όπως εξήγησε πρώτα η σύζυγός του ήταν εκείνη που στράφηκε στον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχω χωρίς την Ντόρη. Η προσευχή μου είναι να πάρει εμένα πρώτα ο Θεός, για να έχω κάποιον να με φροντίσει. Τσαντίζεται λίγο η Ντόρη. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με πίστεψε. Η χαρά της είναι να δουλεύω. Μόλις καταλάβει ότι δουλεύω κλείνει τα πάντα”.

Για τη θρησκεία
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης εξέφρασε την μεγάλη του πίστη προς τον Χριστό, ενώ περιέγραψε θαύμα που έγινε στην Κέρκυρα, όταν πήγε σε καροτσάκι και την ημέρα της συναυλίας ήταν όρθιος, κάτι που απέδωσε στη χάρη του Αγίου Σπυρίδωνα.

“Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να είμαι κοντά στον Χριστό. Σου χαρίζω τις καριέρες, τις μουσικές, πάρτα, να τα πει άλλος. Να μου μείνει αυτό, να ξέρω ότι θα πάω κοντά του. Δεν βιάζομαι όμως” είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης ενώ είπε πως από τους νέους καλλιτέχνες ξεχωρίζει τον Νίκο Βέρτη επειδή έχει εκφράσει την αγάπη του προς τον Χριστό.

Για την πολιτική
Όσο για την πολιτική, ο Σταμάτης Σπανουδάκης εξέφρασε την εκτίμησή του στον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας:

“Η σχέση μου με την πολιτική ποτέ δεν ήταν καλή απλά κάποια στιγμή αγάπησα έναν άνθρωπο, τον Κώστα Καραμανλή. Ήταν ο μόνος που μου ζήτησε την άδεια να παίζει τη μουσική μου στις συγκεντρώσεις του. Όλοι οι άλλοι ό,τι θέλανε. Μετά τον αγάπησα ως άνθρωπο γι’ αυτό και εξετέθην αλλά εξακολουθώ να τον αγαπάω απλώς το όνειρό μου ήταν Χριστόδουλος αρχηγός της Εκκλησίας και Καραμανλής αρχηγός της Ελλάδας”

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved