Λέχου για Κιμούλη: “Αν τον έβλεπα στον δρόμο θα…”

POP UP TEAM
/
26 Μαΐου, 2021

“Δεν με βοήθησε η αποκάλυψη να το ξεπεράσω, με βοήθησε η δουλειά που είχα κάνει πολλά χρόνια”, είπε η Κατερίνα Λέχου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Λέχου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη και τα όσα έχει καταγγείλει δημοσίως εναντίον του.

“Δεν με βοήθησε η αποκάλυψη να το ξεπεράσω, με βοήθησε η δουλειά που είχα κάνει πολλά χρόνια. Δεν είχα κανέναν λόγο να το ‘ξεφορτωθώ’ δημοσίως για να το ξεπεράσω. Για άλλον λόγο το είπα… Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό”, είπε σχετικά με την καταγγελία που έκανε για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν ένιωσε ανακούφιση όταν μίλησε με τον Γιώργο Κιμούλη, με την ηθοποιό να απαντά αρνητικά. “Το πιο δύσκολο είναι να ομολογήσεις στον εαυτό σου ορισμένα πράγματα. Όχι, τόσο τι βίωσες, αλλά το αν εσύ έπαιξες ρόλο να το καπακώσεις, αν αντέδρασες σωστά, ποια είναι τα τρωτά σου που άφησες κάποιον να σου παραβιάσει, να σε παραβιάσει κατά αυτόν τον τρόπο. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Αυτό το έχω κάνει γύρω στα 17 με 18 χρόνια πριν. Δεν κλήθηκα τώρα να το κάνω ενώπιον του ελληνικού λαού. Έγινε για συγκεκριμένο σκοπό και γι’αυτό το σκέφτηκαν πολύ πριν το κάνω. Ήταν συνειδητή απόφαση”, περιέγραψε.

“Αν τον συναντούσα τυχαία, θα τον χαιρετούσα αλλά… τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω! Δεν έχω κάτι”, τόνισε. Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν μίλησαν τηλεφωνικά μετά τις καταγγελίες και σημείωσε ότι όντως δεν έχει κάτι μαζί του.

“Μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, το έχω ξαναπεί, σε αυτό το θέμα της λεκτικής και ψυχολογικής βίας, ξεκινά και από εμάς σε έναν βαθμό. Ο άλλος βλέπει τις ρωγμές και τις αδυναμίες μας, και εκεί εισρέει μέσα και κάνεια αυτά που κάνει. Δεν τους δικαιολογώ. Εγώ πρέπει να κάνω ανάληψη της δικής μου ευθύνης. Αν μπορώ να φτιάξω κάτι στον εαυτό μου, δεν μπορώ να πάρω τη δική του ευθύνη. Δεν ήμουν καλά οχυρωμένη, πήγα στον πόλεμο χωρίς τα όπλα μου” κατέληξε.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Λέχου:

http://youtu.be/oaOKeA6oJnE

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved