Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τα δίνουν όλα στον έρωτα

POP UP TEAM
/
13 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τα ζώδια που κάνουν τα πάντα για να σε φροντίσουν!

Αυτοί που θα δεις είναι οι best lovers του ζωδιακού και στοιχείο τους είναι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να λιώσει στην αγκαλιά τους, από πόθο και επιθυμία! Υπόψη, η σειρά είναι τυχαία!

Λένε πως υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία ξεχειλίζουν από ερωτική λίμπιντο. Είναι ερωτικά, σέξι και έχουν πολύ πάθος. Είναι οι καλύτεροι εραστές και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχάσει.

 Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που θέλουν χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα με το ταίρι τους. Χρειάζονται να νιώσουν πρώτα εμπιστοσύνη και σιγουριά, πριν ξεδιπλώσουν την ερωτική πλευρά του εαυτού τους.

Κι όμως, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του άλλου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλοι πάνω κάτω ρωτάμε τι ζώδιο είναι κάποιος που μας ενδιαφέρει. Είτε πιστεύουμε στα ζώδια, είτε όχι.

Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν. Εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι περίπου τι θα περάσουν.

Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο ερωτικά και συναισθηματικά ζώδια ζώδια:

Παρθένος: Ας μη μιλάμε άλλο άσχημα για τον καημένο τον Παρθένο. Έχει σημαντικές αρετές που πρέπει να αναγνωρίσεις γιατί εκδηλώνονται με έναν λιγότερο προφανή τρόπο. Η τελειομανία του ας πούμε αφορά και εσένα. Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα σε εφοδιάσει με καλλυντικά, όταν συνειδητοποιείς ότι ξέχασες το νεσεσέρ στο σπίτι ή η φίλη που θα σου δώσει ένα μπουκαλάκι νερό γιατί παρατήρησε ότι έχεις αφυδατωθεί. Θα οργανώσει τα πάντα για εσένα και θα το κάνει επειδή χαίρεται με την οργάνωση.

Ζυγός: Δεν είναι να απορείς που ο Ζυγός βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Το ζώδιο της ισορροπίας θέλει να είναι όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεται να πει όχι. Ο Ζυγός μοιάζει με τον Καρκίνο. Θα σε πάρει κάτω από τις φτερούγες του και θα διαισθανθεί ποιο είναι το πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να του πεις.

Λέων: Εδώ μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική μορφή συναισθηματικής γενναιοδωρίας. Μπορεί ο Λέων να λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής, αλλά θέλει να νιώθουν όλοι όμορφα και δεν περιμένει να του πεις ευχαριστώ σε ανταπόδοση. Έχει αυτήν την ικανότητα να βγάζει τους ντροπαλούς από το καβούκι τους και να περνούν αξέχαστα. Επίσης, είναι από τα πιο ανοιχτοχέρικα ζώδια που θα κάνουν σπατάλες, αν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν.

Καρκίνος: Η ερωτική του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεσή του. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ. Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved