Τα 3 ζώδια που δεν πρόκειται να σε στηρίξουν

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια που δεν ξέρουν πώς να φερθούν υποστηρικτικά μέσα σε μία σχέση.

Το να βρίσκεσαι σε μία σοβαρή σχέση, δε σημαίνει απαραιτήτως ότι ξέρεις και πώς να νοιαστείς για το σύντροφό σου. Σου ακούγεται παράξενο; Σάμπως εσένα δε σου έχει τύχει να προσπαθείς να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που φαίνεται συναισθηματικά απόμακρος και δε σε ρωτάει καν πώς πήγε η ημέρα σου; Καταρχάς, δεν είναι σίγουρα Καρκίνος. Το πιο μαμαδίστικο ζώδιο θα προλάβει τις ανάγκες σου, πριν καν παρουσιαστούν, και θεωρεί υποχρέωσή του να σε βλέπει χαρούμενο. Επομένως, ποια είναι τα 3 ζώδια που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και θα σου δώσουν μία τελική σπρωξιά ενώ είσαι πεσμένος;

Κριός

Ένα από τα πιο εγωιστικά ζώδια είναι ο Κριός. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να αγαπιέται ή να έχει ένα σύντροφο σε αυτήν τη ζωή. Απλώς έχει την τάση να φροντίζει πρωτίστως τις δικές του συναισθηματικές ανάγκες. Ε, κάπου στην πορεία μπορεί να ξεχάσει την ύπαρξή σου. Άνθρωπος είναι! Πώς πονάει δεν ξέρετε! Ο μόνος τρόπος για να το αντιληφθεί, είναι να του πεις ξεκάθαρα ότι είναι μία συμπεριφορά που σε πληγώνει και ότι έχεις κι εσύ ανάγκη το νοιάξιμό του. Αν νιώσει ότι σε χάνει, θα αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

Δίδυμοι

Πώς να ασχοληθείς με άλλον άνθρωπο όταν έχεις δύο εγκλωβισμένες προσωπικότητες μέσα σου; Δηλαδή που να βρει χρόνο και για εσένα; Στην πραγματικότητα, δεν είναι ότι σε αγνοεί, αλλά αποσυντονίζεται τόσο εύκολα που του είναι δύσκολο να καταλάβει ότι η αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή, μπορεί να βιωθεί ως απόρριψη. Αν θες να το καταλάβει, κάντο λιανά και αν χρειαστεί, άφησε ένα post it στο ψυγείο.

Υδροχόος

Εντάξει, δεν περίμενες εμάς να σου πούμε ότι ο Υδροχόος έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του και ότι είναι θαύμα και που θυμάται να επιστρέψει στο σπίτι του και δεν μπαίνει στη διπλανή πολυκατοικία. Αυτή η έντονη εκρηκτική προσωπικότητα σε κάνει να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο νοιάζεται για εσένα, αλλά μην το παίρνεις προσωπικά. Και μην κάτσεις να του μιλήσεις για αυτό. Γίνε εσύ το παράδειγμα της τρυφερότητας και αν, καταλάβει τίποτα, σφύρα μου.

via ladylike.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved