Ζώδια: Τα πράγματα δυσκολεύουν εάν έχεις αφεντικό ένα από αυτά τα 3 ζώδια

POP UP TEAM
/
23 Νοεμβρίου, 2019

Δεν επιλέγεις τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου, αλλά αν σου τύχει ένα από αυτά τα τρία ζώδια, τότε πραγματικά θα περάσεις πολύ δύσκολα, εξ αιτίας της στάσης τους ή της συμπεριφοράς τους απέναντί σου. Δεν είναι καθόλου εύκολοι άνθρωποι και επίσης δεν είναι καθόλου καλοί στην διοίκηση μιας εταιρίας ή ομάδας ή στη διαχείριση καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να ξαφνιάζεσαι που τον βλέπεις πρώτο στην λίστα, ωστόσο, ο Λέοντας μόνο καλό… αφεντικό δεν είναι. Και αυτό γιατί όταν έχει εξουσία στα χέρια του, την καταχράται. Ω, ναι! Η δύναμη που του δίνει, του βγάζει έναν άσχημο εαυτό. Μπορεί να συμπεριφέρεται ακόμα και ως τύραννος. Δεν θέλει να του κλέψει κανείς την δόξα ή την φήμη, δεν θέλει να είναι κανείς καλύτερος από εκείνον και φυσικά δεν ανέχεται τα λάθη. Θα μπορούσε να είναι το αφεντικό που θα σε προσβάλλει, θα σε μειώσει, θα σε καπελώσει ή θα σε απολύσει με μεγάλη ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι γεννημένος εργάτης, αλλά όχι… διοικητής. Είναι αυτό που λέμε το μυρμήγκι, αλλά όχι η βασίλισσα της μυρμηγκοφωλιάς. Αν τύχει και αναλάβει μια θέση σε διοικητικό πόστο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα κάνει… μαντάρα. Θα πανικοβάλλεται με την πρώτη ευκαιρία, θα ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στους υφισταμένους του και φυσικά δεν θα ανέχεται το παραμικρό λαθάκι. Θα είναι μίζερος, ανικανοποίητος και θα προκαλεί χάος, αντί να οργανώνει και να ηγείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κουσούρια του Σκορπιού είναι εντελώς διαφορετικά. Εδώ έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ, δεν θα σε αφήσει να αναπνέεις καν, χωρίς να δίνεις λογαριασμό. Θα σε κρατάει χαμηλά, θα σε αφήνει στο σκοτάδι και φυσικά θα σε υποπτεύεται μόνιμα ως “πραξικοπηματία”. Δηλαδή θα φοβάται ότι θα τον καταστρέψεις. Όπως καταλαβαίνεις θα περάσεις πολύ δύσκολα μαζί του…

 

via astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved