Αυτά είναι τα 4 πιο χοντρόπετσα ζώδια!

POP UP TEAM
/
27 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τα παρακάτω ζώδια αναίσθητα τα λες, αδιάφορα τα λες, ψυχρά τα λες, σίγουρα πάντως δεν διακρίνονται για τις ευαισθησίες τους. Δεν είναι από αυτά που θα συγκινηθούν με το δράμα σου, θα σε παρηγορήσουν ή θα σε κανακέψουν. Ίσα-ίσα που μπορεί να σου την πούνε κιόλας, να νευριάσουν που τους πρήζεις ή να σου πετάξουν το κλασικό “ας πρόσεχες!”. Σου δίνουν την αίσθηση ότι και να πέσεις, θα περάσουν απλά από πάνω σου συνεχίζοντας τον δρόμο τους. Από την άλλη, ούτε θίγονται, στενοχωριούνται, καταβάλλονται ή προσβάλλονται εύκολα, οπότε δε θα καταφέρεις να τα… τρυπήσεις για να φτάσεις μέσα τους.

Ποια είναι τα 4 πιο χοντρόπετσα ζώδια;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο Νο 1 της λίστας. Σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα σε αφήσει να κλάψεις στον ώμο του ή να συγκινηθεί για το τι περνάς! Είναι τόσο εγκεφαλικός που σχεδόν δεν τον αγγίζει κανένα συναίσθημα, κυρίως αρνητικό. Αν, δε, είναι να κάνει κάτι που του ήρθε στο μυαλό, δε δίνει δεκάρα για το αν θα πληγωθεί κάποιος/α. Το ίδιο είναι και στη σχέση του. Εσύ, ας πρόσεχες! Γι’ αυτό και θεωρείται ο πιο “αδιάφορος” του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δεύτερος χοντρόπετσος της λίστας είναι ο χαριτωμένος -κατά τα άλλα- Τοξότης. Δε θίγεται, δεν πτοείται, δε χαμπαριάζει και συχνά έχει ως μότο ζωής “ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους”. Τώρα αν για να βολευτεί αυτός, θα ξεβολέψει εσένα, δεν τον ενδιαφέρει. Από την άλλη έχεις πρόβλημα και θέλεις τη βοήθειά του; Έχει πάντα μεγαλύτερο από το δικό σου! Οπότε, σταμάτα να μιλάς και άκουσέ τον! Η αναισθησία του ορισμένες φορές σε ξεπερνά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παγόβουνο του ζωδιακού είναι γνωστό για την έλλειψη ευαισθησίας. Το ότι βρίσκεται στην 3η θέση είναι γιατί συνήθως γίνεται χοντρόπετσος και αναίσθητος σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά. Δεν ιδρώνει το αφτί του από το προσωπικό σου δράμα, όποιο κι αν είναι αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται να δείξει κατανόηση, αν δεν είσαι εντάξει σε οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Μη σου πούμε ότι τα θεωρεί δικαιολογία για να λουφάρεις. Πχ. “Τράκαρα κι έχω τραυματιστεί!” Απάντηση Αιγόκερω: Ναι ΟΚ κι εγώ έχω τρακάρει, δε λέει κάτι…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Δίδυμος κι αυτό γιατί γίνεται χοντρόπετσος, όποτε και όταν το αποφασίσει. Ακυρώνει τη μια πλευρά του, αυτή του συναισθήματος (ω ναι, την έχει) και χρησιμοποιεί μόνο το μυαλό του. Πονηρός, καταφερτζής, σχεδόν πανούργος, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του, δεν τον νοιάζει ποιος/α θα στενοχωρηθεί ή θα θιχτεί. Βασικά, σκασίλα του μεγάλη. Είναι από εκείνους που θα σε κοροϊδέψουν στα μούτρα, θα στη φέρουν, θα γελάσουν με τα χάλια σου. Αν του ζητήσεις εξηγήσεις θα σου πει με περίσσειο θράσος: Δε φταίω εγώ! Ας μην ήσουν ηλίθιος, να μην την πάταγες.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved