Αυτά τα 4 ζώδια είναι εθισμένα με τη δουλειά

POP UP TEAM
/
13 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ζωή τους όλη περιστρέφεται γύρω από τα επαγγελματικά τους

Είναι τα ζώδια εκείνα που τα δίνουν όλα στη δουλειά τους. Θέλουν να επιτύχουν, να φτάσουν ψηλά και να λάμψουν. Και όχι μόνο αυτό. Θέλουν μέσα από τη δουλειά τους και την καριέρα τους να έχουν μια άνετη και πολυτελή ζωή τόσο για εκείνα, όσο και για την οικογένειά τους.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων θέλει να ξεχωρίζει. Θέλει να είναι το αφεντικό σε ό,τι κάνει. Δεν μπορεί να αντέξει ότι θα είναι ένας απλός υπάλληλος ή ότι θα δέχεται εντολές. Θα δουλέψει σκληρά και θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να είναι επιτυχημένος, λαμπερός, να ξεχωρίσει, να γίνει γνωστός και να συζητιέται το όνομά του. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ και θα αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην δουλειά του και στην καριέρα του. Θέλει να ζει μια πολυτελή και άνετη ζωή. Δεν αντέχει τη μιζέρια και τα λίγα. Έτσι θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να είναι ο «βασιλιάς» που πρέπει και να χτίσει την «αυτοκρατορία» του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρομοιάσει την Παρθένο με το… μυρμήγκι. Και αυτό γιατί είναι ένα από τα πιο εργατικά ζώδια. Αν δεν πετύχει αυτό που θέλει, όπως το θέλει και το έχει στο μυαλό της δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί. Είναι το άτομο εκείνο που όση δουλειά και να έχει, θα την τελειώσει στην ώρα του και μάλιστα χωρίς λάθη. Η εργασία είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή κάθε Παρθένου. Το ίδιο και η καριέρα. Μπορείς να βασιστείς πάνω της γιατί είναι μεθοδική, οργανωμένη και… συνεπής. Κάποιες φορές μάλιστα, λόγω των χαρακτηριστικών της αυτών, πέφτει και θύμα εκμετάλλευσης από τους συναδέλφους της που της φορτώνουν δουλειά κι αυτοί τα… «φορτώνουν στον κόκορα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κανονικά έπρεπε να τον είχαμε βάλει πρώτο στην σχετική λίστα, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Αιγόκερως είναι ίσως ο πιο εργασιομανής, ο πιο workaholic από όλα τα ζώδια. Είναι το ζώδιο αυτό που θα θυσίαζε τα πάντα για την καριέρα του. Δουλεύει σκληρά, προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και θέλει να φτάσει πάντα ψηλά. Έχει μεγάλους στόχους στην ζωή του και αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο από τα χρήματα, είναι η κατάκτηση της κορυφής γιατί αυτή του δίνει παράλληλα και δύναμη. Ο Αιγόκερως θέλει να ηγείται και δεν φοβάται να «λερώσει» τα χέρια του. Ενδεχομένως να έχει μάθει κάθε τι που αφορά στον τομέα του ή να ξεκίνησε από το χαμηλό σκαλοπάτι, αλλά έχει υπομονή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν το βάζει στα πόδια στα δύσκολα γι’ αυτό άλλωστε και τον επιλέγουν. Γιατί μπορούν να βασιστούν πάνω του για να γίνει η δουλειά. Η οικογένεια, οι φίλοι και η προσωπική του ζωή πάντα θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα για εκείνον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι το τρίτο ζώδιο της Γης που βλέπεις στην σχετική μας λίστα και το δικαιούται. Είναι ένα ζώδιο εργατικό, που θα βάλει κάτω το κεφάλι και θα δουλέψει. Δεν θα παραπονεθεί και δεν θα γκρινιάξει. Ξέρει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Ως άτομο, θέλει να έχει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή του. Και αυτά τα εξασφαλίζει μέσα από τα αποκτήματα. Οπότε ο Ταύρος θα εργαστεί σκληρά και ασταμάτητα, προκειμένου να αποκτήσει χρήματα και να μπορέσει να έχει όλα όσα θέλει. Δεν είναι τόσο καριερίστας, όσο υλιστής. Θα βάλει πρώτα και πάνω από όλα τη δουλειά του γιατί γνωρίζει ότι μέσα από αυτή μπορεί να διατηρεί το επίπεδο ζωής του ως έχει. Όλα περιστρέφονται γύρω από τα επαγγελματικά του και όπως και ο Αιγόκερως ή η Παρθένος, θα βάλει την προσωπική του ζωή σε δεύτερη μοίρα.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved