We can’t be friends: Η καψούρα του Chandler προς την Rachel

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Νοεμβρίου, 2022

Θα μπορούσε να είναι πιο προφανές; Ο Matthew Perry ήταν ειλικρινής για τoν έρωτά του με την Jennifer Aniston κατά τις πρώτες μέρες του Friends.

Ο σταρ της επιτυχημένης κωμικής σειράς Friends, Matthew Perry, παραδέχτηκε ότι είχε τεράστια καψούρα με την συμπρωταγωνίστριά του  Aniston και υπήρχαν φορές που δυσκολευόταν να συνεργαστεί μαζί της αφού τον απέρριψε.

Στα νέα του απομνημονεύματα Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, ο ηθοποιός γνωστός ως Chandler μίλησε για τους εθισμούς του και έκανε μερικά σχόλια για τον Keanu Reeves για τα οποία αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Μίλησε επίσης για την πρώτη φορά που συναντήθηκε με την Aniston τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του sitcom.

«Εντυπωσιάστηκα αμέσως (πώς θα μπορούσα να μην εντυπωσιαστώ;) και μου άρεσε και κατάλαβα ότι και αυτή ενθουσιάστηκε επίσης – ίσως αυτό να σήμαινε κάτι», έγραψε στην βιογραφία του.

«Εκείνη την περίοδο είχα καταφέρει να βρω δύο δουλειές μέσα σε μια μέρα. Η μία ήταν στο Haywire, μια εκπομπή του τύπου America’s Funniest Home Videos και η άλλη ήταν μια κωμική σειρά. Έτσι τηλεφώνησα στην Jennifer και είπα: Είσαι το πρώτο άτομο που ήθελα να το μοιραστώ».

«Κοιτάζοντας πίσω, ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό την έκανε να πιστεύει ότι μου άρεσε πάρα πολύ ή με λάθος τρόπο… και εγώ χειροτέρεψα τα πράγματα ζητώντας της να βγούμε μαζί ραντεβού».

«Εκείνη αρνήθηκε, αλλά είπε ότι θα ήθελε να είναι φίλη μαζί μου και εγώ χειροτέρεψα ακόμη περισσότερο τα πράγματα λέγοντας: Δεν μπορούμε να γίνουμε φίλοι».

Τελικά κατέληξαν να είναι και οι δύο φίλοι, αν και ο Perry παραδέχτηκε ότι ο έρωτάς του μαζί της δεν είχε μειωθεί και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα τώρα που δούλευαν μαζί σε μια κωμική σειρά.

«Αρκετά νωρίς στη δημιουργία του Friends, συνειδητοποίησα ότι εξακολουθούσα να είμαι άσχημα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston», εξήγησε. «Τα γεια και τα αντίο μας έγιναν άβολα. Και μετά ρωτούσα τον εαυτό μου: Πόση ώρα μπορώ να την κοιτάζω; Είναι τρία δευτερόλεπτα πολλά;»

Δήλωσε ότι άρχισε να σκέφτεται την Aniston λιγότερο με αυτόν τον τρόπο όταν η φήμη όλων εκτοξεύτηκε, αλλά είπε επίσης ότι είχε ερωτευτεί τόσο τη Lisa Kudrow όσο και την Courteney Cox όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρα από κάθε ρομαντικό συναίσθημα, ο Perry έγραψε στο βιβλίο του ότι η Aniston ήταν κάποιος στον οποίο μπορούσε πάντα να στηριχθεί σε όλη τη διάρκεια της μάχης του για δεκαετίες με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Αν και ο Perry ποτέ δεν ήρθε στη δουλειά μεθυσμένος, η Aniston τελικά του μίλησε σχετικά με το πρόβλημά του μεταξύ των γυρισμάτων. «Ξέρω ότι πίνεις», είπε. … Ήμουν μπερδεμένος. «Πώς μπορείς να το καταλάβεις; την ρώτησα. Δεν έχω έρθει ποτέ στα γυρίσματα μεθυσμένος», έγραψε. «Μπορούμε να το μυρίσουμε», είπε, με έναν περίεργο αλλά τρυφερό τρόπο, και ο πληθυντικός με χτύπησε σαν βαριοπούλα».

Σε μία συνέντευξή του στο ABC News, ο Perry αποκάλυψε ότι η Aniston ήταν το άτομο που νοιάστηκε περισσότερο όταν δυσκολευόταν. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved