Η Christina Applegate αποκλειστικά σε ρόλους voiceover, μετά την διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας

Copyright @Facebook Christina Applegate
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Christina Applegate είπε στους Los Angeles Times ότι σκέφτεται να αφοσιωθεί πλήρως σε φωνητικούς ρόλους για το υπόλοιπο της καριέρας της, ώστε να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα ως ηθοποιός με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η νικήτρια του βραβείου Emmy αποκάλυψε την ασθένεια που την ταλαιπωρεί τον Αύγουστο του 2021 και παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, όταν παρευρέθηκε στην τελετή της στο Hollywood Walk of Fame. Η Applegate ολοκλήρωσε την τελευταία σεζόν της κωμικής σειράς της, Dead to Me στο Netflix με πολλές δυσκολίες, μια τεράστια πρόκληση που δεν σκοπεύει να την ξανακάνει στο άμεσο μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα σετ», είπε η Applegate. «Δεν το έχω αυτό μέσα μου τώρα».
Παράλληλα με την δουλειά της ηθοποιός voiceover, η Applegate είπε ότι οραματίζεται τα επόμενα βήματά της στο Χόλιγουντ να περιλαμβάνουν «παραγωγές ταινιών και να δώσει την φωνή της σε πολλούς ρόλους, ώστε να βγάλει χρήματα για να βεβαιωθεί ότι η κόρη της έχει φαγητό και σπίτι».

Η Applegate είναι υποψήφια στα επερχόμενα Screen Actors Guild Awards για τον ρόλο της στο Dead to Me. Η τελετή θα είναι η τρίτη απονομή βραβείων στην οποία παρευρίσκεται η Applegate με σκλήρυνση κατά πλάκας, μετά τα Βραβεία Επιλογής Κριτικών τον Ιανουάριο. «Είναι πιθανότατα η τελευταία μου εμφάνιση ως ηθοποιός σε τελετή απονομής βραβείων, οπότε είναι πολύ μεγάλη υπόθεση», είπε η Applegate.

Σε συνέντευξή της στο Variety ενόψει της περσινής τελετής του Walk of Fame, η Applegate είπε ότι τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Dead to Me όσο έχει σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν «τόσο δύσκολα όσο δεν μπορείς να φανταστεις». Η ηθοποιός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει μέχρι το σετ. Είπε στους L.A. Times ότι της πήρε μήνες μέχρι να μπορέσει να παρακολουθήσει την τελευταία σεζόν της σειράς.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να ταλαιπωρείται», είπε η Applegate. «Επίσης, πήρα 40 κιλά λόγω της ακινησίας και των φαρμάκων και δεν έμοιαζα με τον εαυτό μου και δεν ένιωθα σαν τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή μπόρεσα να αποστασιοποιηθώ από το δικό μου εγώ και να συνειδητοποιήσω πόσο όμορφο τηλεοπτικό κομμάτι ήταν. Όλες οι σκηνές στις οποίες δεν εμφανιζόμουν ήταν τόσο διασκεδαστικό να τις βλέπω και να τις βιώνω για πρώτη φορά».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved