Ξανά στα πόδια του ο Jeremy Renner μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό

Copyright @Instagram jeremyrenner
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Μαρτίου, 2023

Ο Jeremy Renner δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο, όρθιο και να περπατά μετά από το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έσπασε περισσότερα από 30 κόκκαλα μετά από πτώση του την Πρωτοχρονιά, εμφανίζεται να χρησιμοποιεί έναν διάδρομο «αντιβαρύτητας». Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Jeremy Renner εμφανίζεται να περπατά σε έναν ειδικό διάδρομο αποθεραπείας, ενώ στο Instagram ο Jeremy Renner έγραψε στη λεζάντα: «Τώρα είναι η ώρα για το σώμα μου να ξεκουραστεί», ενώ στο Twitter έγραψε: «Πρέπει τώρα να βρω ΑΛΛΑ πράγματα για να αφιερώσω τον χρόνο μου για να μπορέσει το σώμα μου να συνέλθει από τη θέλησή μου».

Ο ηθοποιός Jeremy Renner δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να περπατά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα τον Ιανουάριο. Ο Jeremy Renner τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά στο Ρίνο της Νεβάδα, αφού τον παρέσυρε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε. Μια αναφορά από το γραφείο του σερίφη της Νεβάδα ανέφερε ότι προσπαθούσε να προστατεύσει τον ανιψιό του, αφού το μηχάνημα άρχισε να τσουλάει προς το μέρος του και ο Jeremy Renner «παρασύρθηκε κάτω από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά».

Ο Renner, ο οποίος υποδύεται τον Hawkeye στο franchise της Marvel και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη σειρά, Mayor of Kingstown, υπέστη σοβαρο τραύμα στο στήθος και χρειάστηκε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με δήλωση του εκδότη του, ενώ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου. Ο Renner αργότερα αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά στο ατύχημα.

http://www.youtube.com/watch?v=hXuXwyTZ4Ts

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved