Sinéad O’Connor: «Ο Prince μου είχε επιτεθεί και προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει»

POP UP TEAM
/
19 Σεπτεμβρίου, 2019

Λίγοι γνωρίζουν ότι το πιο γνωστό τραγούδι της Σινέντ Ο Κόνορ, το περίφημο «Nothing Compares To You», είναι γραμμένο από τον Prince. Τώρα, τρία χρόνια μετά το θάνατό του, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στη μια και μοναδική τους συνάντηση, εκείνος της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη δείρει.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» με χιτζάμπ, καθώς έχει ασπαστεί πλέον το Ισλάμ. Αφού τραγούδησε το εμβληματικό κομμάτι «Nothing Compares To You», που έχει γράψει ο Prince και την έκανε παγκοσμίως γνωστή, η Ιρλανδή τραγουδίστρια κατηγόρησε τον εκλιπόντα ότι είχε προσπαθήσει να τη δείρει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πιρς Μόργκαν, τη ρώτησε αν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά τον Prince, μετά τη φήμη που κέρδισε ερμηνεύοντας το τραγούδι του. «Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε και τόσο καλά. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε στο σπίτι του ένα βράδυ κι εγώ βλακωδώς πήγα μόνη μου. Με φώναξε γιατί δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι δεν ήμουν προστατευόμενή του. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

«Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να γ@μηθεί και τότε εκείνος πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πιστεύει ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Prince, ήταν αποτέλεσμα ναρκωτικών που έπαιρνε, ενώ τον κατηγόρησε ότι υπήρξε βίαιος και με άλλες γυναίκες. Ο Prince πέθανε από υπερβολική δόση τον Απρίλιο του 2016.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την απόφασή της να ασπαστεί το Ισλάμ: «Ήμουν μουσουλμάνα όλη μου τη ζωή, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει», είπε, προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε προκαταλήψεις από τότε που δημοσιοποίησε την πίστη της.

Πηγή: cnn.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved