«Να πάνε να γ***θούν»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην πρωινή κυριακάτικη εκπομπή του CNN

POP UP TEAM
/
30 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Στην κυριακάτικη πρωινή εκπομπή του CNN εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και έλουσε για μια ακόμα φορά με ύβρεις το σύστημα υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο δήλωσε «ότι αυτός ο τύπος δεν μπορεί να είναι πρόεδρος».

Η τελευταία φορά που ο διάσημος ηθοποιός είχε χρησιμοποιήσει αντίστοιχο υβρεολόγιο για τον Αμερικανό Πρόεδρο ήταν κατά την τελετή των θεατρικών βραβείων Tony, όταν είχε πει ξερά: «Ένα πράγμα θα πω μόνο – γ***έται ο Τραμπ. Όχι πλέον ‘κάτω ο Τραμπ’, αλλά ‘γ***έται ο Τραμπ’».

Με αφορμή δύο από τις από σημαντικές ταινίες της φετινής σεζόν στις οποίες συμμετέχει – το “Joker” του Τοντ Φίλιπς και το “The Irishman” του Σκορσέζε – ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στην κυριακάτικη πρωινή εκπομπή του CNN «Κυριακή με τον Μπράιαν Στέλτερ» αλλά γρήγορα η κουβέντα στράφηκε στον Τραμπ.

«Αυτός ο τύπος δεν μπορεί να είναι πρόεδρος, τελεία και παύλα», είπε για να του υπενθυμίσει ο παρουσιαστής ότι κανάλια όπως το Fox τον έχουν στην μπούκα με τέτοιες δηλώσεις.

«Να πάνε να γ***θούν», ξέσπασε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για να απολογηθεί στη συνέχεια όταν ο παρουσιαστής του υπενθύμισε ότι ναι μεν το κανάλι είναι καλωδιακό όποτε δεν υπόκειται στη σχετική νομοθεσία, όμως καλό να μην ακούγονται τέτοια πράγματα «Κυριακή πρωί».

Αφού ζήτησε (διστακτικά) συγνώμη, ο ηθοποιός είπε: «Θα ήθελα να πω κάτι. Ζούμε μια στιγμή σ’ αυτή τη χώρα όπου μας κυβερνά ένας γκάνγκστερ. Βιώνουμε μια τρομακτική κατάσταση, κι αυτός ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος και δεν τον σταματάει τίποτα».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved