Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο Τραμπ «Τζογάρει με το μέλλον μας»

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Σκληρή κριτική άνευ προηγουμένου άσκησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Ντόναλντ Τραμπ για την κλιματική αλλαγή.

Μιλώντας σε φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη ο οσκαρικός ηθοποιός ξέσπασε κατά του Προέδρου των ΗΠΑ, τονίζοντας πως δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την προστασία του πλανήτη και πως… τζογάρει το μέλλον μας.

Ντι Κάπριο για Τραμπ: Τζογάρει με το μέλλον μας

 

 

Φυσικά αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον «γόη» του Χόλιγουντ ήταν η απόφαση του Τραμπ να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ από τη συμφωνία του 2017 στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή.

Όπως είπε ο Ντι Κάπριο την ομιλία του που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, τόσο ο Τραμπ όσο και άλλοι ηγέτες τζογάρουν με το μέλλον του πλανήτη με το να αρνούνται ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή.

untitled 5 0

Η ομιλία του που απέσπασε το χειροκρότημα όλων

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι ηγέτες μας έχουν αποτύχει να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις για τις οποίες πανηγυρίσαμε τότε (σ.σ. το 2017). Τζογάρουν με το μέλλον μας και οι ηγέτες μας τους οποίους εμπιστευτήκαμε για να μας προστατεύουν και να αποτελούν το παράδειγμα, είτε έχουν αποτύχει να σταματήσουν τις επικίνδυνες πρακτικές είτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν αρνηθεί ακόμα και την ίδια την ύπαρξη της κλιματικής καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά ο Ντι Κάπριο.

Σημειώνεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν τα βάζει για πρώτη φορά με τον Τραμπ, καθώς ο ίδιος τον επέκρινε δημοσίως και το κατηγορώντας τον πως «αδιαφορεί για τα γεγονότα, τις αλήθειες και την μοντέρνα επιστήμη».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved