«Πιάστηκε» 39χρονος που οδηγούσε Lamborghini και ζούσε με το επίδομα ανεργίας (video)

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Στη μακρινή μας Αυστραλία ένας πολίτης, ο οποίος δήλωνε άνεργος, «πιάστηκε» στα χέρια της αστυνομίας καθώς στο γκαράζ του είχε παρκαρισμένη μια Lamborghini Huracan.

Όλα έγιναν στην Παραμάτα, μία πόλη λίγο έξω από το Σίδνεϊ, όταν η τοπική αστυνομία σε συνεργασία με την Επιτροπή Εγκλήματος της Νέας Νότιας Ουαλίας, κατάσχεσαν μία Lamborghini Huracan, ενώ μαζί με το πολυτελές αυτοκίνητο βρήκαν επίσης μία Harley Davidson V-rod και δύο ρολόγια Rolex, με τη συνολική αξία των κατασχεμένων να ξεπερνά τα 500.000 δολάρια.

Η αστυνομία της Αυστραλίας ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος ενδέχεται να έχει σχέση με το οργανωμένο έγκλημα και σύμφωνα με τις αρχές εισπράττει επιδόματα ανεργίας από το 2019 χωρίς να έχει κάποιο άλλο εισόδημα. Οπότε, το να έχει στην κατοχή του όλα τα παραπάνω είναι λίγο… περίεργο για κάποιον που ζει με μόλις 762 δολάρια τον μήνα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο 39χρονος προφυλακίστηκε. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τον Οκτώβριο όπου και θα πρέπει να εξηγήσει πώς μπόρεσε να αποκτήσει όλα αυτά τα πανάκριβα περουσιακά στοιχεία με το επίδομα ανεργίας.

Δείτε το video από την έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του:

 

Με πληροφορίες από: caranddriver

Tags :

Μοιράσου το ...