Κακοκαιρία Atena: Ζευγάρι ανέβηκε στην οροφή αυτοκινήτου για να σωθεί

Κακοκαιρία Atena – ©X/@spytro
POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Atena σάρωσε την Αττική.

«Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι στην πρωτεύουσα λίγο μετά τις 17:30, με την κακοκαιρία να κάνει την εμφάνισή της με ισχυρές βροχοπτώσεις αρχικά στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα επεκτάθηκαν σταδιακά σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας.

Αποκλειστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega δείχνουν ένα ζευγάρι να έχει εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του, λόγω της πλημμύρας από την κακοκαιρία Atena που προκλήθηκε στους Αμπελόκηπους.

Κακοκαιρία Atena: Η πρόγνωση για την Τετάρτη (11/9)
Την Τετάρτη περιμένουμε πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες, πιο ισχυρές σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 27 με 30 βαθμούς.
Στην Αττική είναι πιθανές τοπικές μπόρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς.

Την Πέμπτη περιμένουμε λίγες βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Tags :

Μοιράσου το ...