Νάγια Ριβέρα: Πιθανόν πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τον 4χρονο γιο της

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο μικρός είδε τη μητέρα του να εξαφανίζεται στο νερό αφού είχε συγκεντρώσει όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει για να τον ανεβάσει στο σκάφος.

Βρέθηκε η σορός της Νάγια Ριβέρα, της πρωταγωνίστριας του «Glee», και μαζί της  ήρθε στην επιφάνεια το τραγικό χρονικό του πνιγμού της.

Η 33χρονη ηθοποιός νοίκιασε μια βάρκα με τον 4χρονο γιο της, Τζόσεϊ, το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, 8 Ιουλίου, και λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε μόνο του το αγόρι, αν και σε καλή κατάσταση, στο κατάστρωμα. Από την αρχή το σενάριο του πνιγμού θεωρήθηκε επικρατέστερο για την εξαφάνισή της, για να επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, βασισμένες στη μαρτυρία του παιδιού, η μητέρα του το βοήθησε να ανεβεί στο κατάστρωμα συγκεντρώνοντας όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει και αμέσως μετά εξαφανίστηκε μέσα στο νερό.

Το δυστύχημα συνέβη στη λίμνη Πίρου στην Καλιφόρνια, που γενικά θεωρείται επικίνδυνη για κολύμβηση και όπου μέσα στα χρόνια έχουν σημειωθεί πολλοί πνιγμοί.

Είναι ο τρίτος πρόωρος θάνατος που σημαδεύει το καταραμένο καστ του «Glee». Το 2013 ο ηθοποιός Κόρι Μοντέιθ είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 31 χρόνια του ενώ το 2018 ο Μαρκ Σάλινγκ επίσης έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 35 ετών, πιθανότατα από αυτοκτονία.

Δείτε το παρασκήνιο της εξαφάνισης της Ριβέρα και της κατάρας του «Glee»:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved