ΗΠΑ: Άστεγη κοιμόταν για μήνες έξω από σούπερ μάρκετ και τελικά την προσέλαβαν

POP UP TEAM
/
9 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Λασίντα Γουίλιαμς ζούσε σε ένα αυτοκίνητο, που στάθμευε για σχεδόν ένα χρόνο έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο Τενεσί μέχρι που η υπεύθυνη του καταστήματος αποφάσισε να την προσλάβει. 

Η 46χρονη είχε βιώσει στο παρελθόν κακοποίηση και υπήρξε εθισμένη στα ναρκωτικά, κάτι που την δυσκόλευε να βρει δουλειά και σταθερό σπίτι. 

«Ξάπλωνα τη θέση εντελώς ώστε κανείς να μη με βλέπει, επειδή ήξερα ότι δεν έπρεπε να είμαι εκεί», είπε στο NBC News.

1660 astegi2

Κάποια στιγμή, ωστόσο, συνάντησε την υπεύθυνο προσωπικού, που την ενημέρωσε ότι γίνονται προσλήψεις. «Το καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι ειλικρινής ή απλώς προσπαθεί να βρει δουλειά μόνο για να τα παρατήσει ένα μήνα αργότερα. Ήταν πολύ ειλικρινής. Είχα καλό προαίσθημα. Μπορείς να το καταλάβεις πότε οι άνθρωποι είναι αληθινοί και πότε υποκρίνονται», είπε η Τζάκι Βάνταλ στο USA Today. 

Την ημέρα των αιτήσεων, βοήθησε την 46χρονη να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προχωρήσει στην πρόσληψη. Η Λασίντα εργάζεται στο κατάστημα από την αρχή της χρονιάς και ήδη έχει αλλάξει την ζωή της. Σύμφωνα με το NBC, κατάφερε να μαζέψει χρήματα ώστε να ενοικιάσει δικό της διαμέρισμα, το οποίο επίπλωσε με την βοήθεια των συναδέλφων της.

1660229 7090 09

«Κοιμόμουν σε ένα πάρκινγκ και έψαχνα κάτι να φάω. Πλέον, όλα τα μωρά μου εδώ με αγαπούν. Κανείς δεν με κακοποιεί, κανείς δεν με αποκαλεί χαζή και ηλίθια. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, επιτέλους ηρέμησα», είπε η Λασίντα στο USA Today.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved