Μεξικό: Άνδρας έβαλε στο σπίτι του 300 σκυλιά για να τα σώσει από τυφώνα

POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Μεξικανός ο Ρικάρντο Πιμεντέλ, καθώς ο τυφώνας Δέλτα έπληττε τη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό, άνοιξε το σπίτι του προφέροντας ασφαλές καταφύγιο σε περίπου 300 σκυλιά. 

Ο τυφώνας Δέλτα στο Μεξικό τρόμαξεςπολλούς και προκάλεσε πολλές καταστροφές. Όπως είναι λογικό αρκετοί προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο για να προστατευτούν από το καταστροφικό πέρασμα του. Τί γίνεται όμως με τα αδέσποτα ζωάκια;

Το ίδιο σκέφτηκε και ο Ρικάρντο Πρίμεντελ, ο οποίος εργάζεται στο καταφύγιο ζώων Tierra de Animales και ήξερε πως κάπως έπρεπε να προστατεύσει και τα ζώα που μένουν εκεί. Έτσι πήρε όλα τα γατιά, τους σκύλους και τα άλλα ζώα στο σπίτι του!

300 περίπου ζώα κατέλαβαν το σπιτικό του Ρικάρντο και έμειναν εκεί μέχρι να περάσει ο τυφώνας. Τροφές και οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν τα ζώα ήταν διαθέσιμα και έτοιμα για εκείνα.

«Αυτά τα 300 ζώα που πήρα στο σπίτι μου είναι μερικά από αυτά που ζουν ήδη στο Tierra de Animales. Απλώς δεν έχουμε αρκετά προστατευτικά καταφύγια για όλα, οπότε για να τα κρατήσουμε ασφαλή, αποφασίσαμε να τα πάρω σπίτι μου», δήλωσε ο Ρικάρντο. 

Ο Ρικάρντο δημοσίευσε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες των ζώων που περιμένουν με ασφάλεια στο σπίτι του και γρήγορα έγιναν viral. Αρκετοί τον αποκαλούσαν «ήρωα», έστειλαν τις ευχές τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν δωρεές στο καταφύγιο ζώων που εργάζεται.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved