Ο Jon Schaffer των Iced Earth ανάμεσα στους οπαδούς του Τραμπ που βανδάλισαν το Καπιτώλιο

POP UP TEAM
/
8 Ιανουαρίου, 2021

Ο πρωτεργάτης του πασίγνωστου μέταλ συγκροτήματος Iced Earth, Jon Schaffer (Τζον Σέιφερ) λέγεται ότι βρέθηκε στην ομάδα των οπαδών του Τραμπ που εισήλθαν με τη βία στο Καπιτώλιο.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας από τους οπαδούς του Τραμπ στις φωτογραφίες έχει το τατουάζ του Σέιφερ, ο οποίος συχνά στο παρελθόν έχει εκφράσει τη στήριξη του στις πολιτικές τοποθετήσεις του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

jon schaffer us23

Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο είχε δηλώσει ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη πανδημίας κορονοϊού με τα μέτρα – κατά τη γνώμη του- να πλήττουν την οικονομία! Οι Iced Earth είναι αμερικάνικο thrash μουσικό συγκρότημα. Οι Iced Earth προήλθαν από το συγκρότημα Purgatory, το οποίο είχε σχηματιστεί το 1985.

Ιδρύθηκαν στην Τάμπα της Φλόριντα από τον κιθαρίστα Τζον Σέιφερ. Ιδρυτικά μέλη του ήταν οι Τζιν Άνταμ, Μπιλ Όουεν, Ρίτσαρντ Μπέιμαν και Γκρεγκ Σέιμουρ. Έκτοτε, πάνω από είκοσι μουσικοί έχουν περάσει από τη σύνθεση τους.

Ο Τζον Σέιφερ εκτός από ιδρυτικό μέλος των Iced Earth, είναι και είναι τραγουδιστής των Sons of Liberty και παίζει κιθάρα στους Demons and Wizards, συγκρότημα που διατηρεί από το 2000 μαζί με τον τραγουδιστή των Blind Guardian, Χάνσι Κουρς.

Ο Σέιφερ ήλθε σε επαφή με την hard rock μουσική από νηπιακή ηλικία, αφού η μεγαλύτερη αδελφή του τον σύστησε σε συγκροτήματα όπως οι Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult και Alice Cooper.Στα έντεκα του χρόνια παραβρέθηκε για πρώτη φορά σε ροκ συναυλία, όπου έπαιζαν οι Kiss και στα 14 του αγόρασε την πρώτη του κιθάρα και ξεκίνησε να γράφει τις πρώτες του συνθέσεις.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved