Viral η Τiktoker που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία

©TikTok/ vaniaapost
POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο με νεαρή, η οποία βρέθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ και χόρεψε ζεϊμπέκικο για να πει με αυτόν τον τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

«Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας σήμερα, γι’ αυτό και εγώ ήρθα έξω από τη ΓΑΔΑ να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο και να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» είπε η tiktoker Βάνια Αποστολίδου και ξεκίνησε να χορεύει το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα εγώ είμαι Έλληνας».

Βέβαια, στις 20 Οκτωβρίου που ανέβηκε το βίντεο δεν ήταν Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας, αλλά απλά η ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος.

Δείτε το βίντεο:

//www.tiktok.com/@vaniaapost/video/7292015547414252832″ data-video-id=”7292015547414252832″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” >

//www.tiktok.com/@vaniaapost?refer=embed“>@vaniaapost Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας – Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Vania Apostolidou

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved